Antell avasi ensimmäisen henkilöstöravintolan

«  Edellinen sivu

Antell teki uuden aluevaltauksen 1980 avaamalla ensimmäisen henkilöstöravintolansa Kemiran työmaaruokalana. Tarina kertoo, että Kemiran herrat halusivat nimenomaan Antellin hoitamaan tehdasalueen muonituksen, sillä he olivat päässeet herkkujen makuun maisteltuaan Antellin omistamassa Kaarlenholvissa maittavan paistipöydän antimia. Pyyntö henkilöstöravintolan avaamisesta esitettiin Kaarlenholvin ravintolapäällikkö Jussi Westmanin kautta toimitusjohtaja Ilkka Lantolle, joka hetken tuumittuaan kysyi Jussilta, mahtaisiko tämä ymmärtää jotakin sellaisen homman päälle. ”En mää kyllä ymmärrä, mutta voin mää opetella”, kuului Jussin rohkea vastaus. Ja niin hän sitten myös opetteli. Siitä alkoi Antellin henkilöstöravintolatoiminta, joka jo muutamassa vuodessa laajentui merkittävästi ja nykypäivänä Antell-ravintoloita on jo yli sata ympäri Suomen.

Tervetuloa nauttimaan Antell-ravintoloiden maukkaista tarjottavista!