Pikkuinen makupalaleivos nimeltään Bebée

Bebée oli alun perin ranskalaisen keittiömestarin jälkiruokaluomus. Historioitsijat olettavat, että Marie-Antoine Carême, ehkä kuuluisin 1700-luvun ranskalaisista keittiömestareita olisi tutustuttanut Suomen suuruhtinas Alekasanteri I:n perheen tähän herkkusuiden suursuosikkiin. Suurruhtinaskunnan aikana, 1800-luvun alussa, Pietarista muutti Suomeen monia taitavia kondiittoreita, joista joku on tuonut Bebéen tuliaisenaan Suomeen. Antellille Bebée saapui vuonna 1914 kondiittori Viktor Djerfin mukana.

Toisen maailmansodan aikana, jolloin sokeri ja voi olivat kortilla ja vehnäjauhojakin sai vain lasten kupongeilla, asiakkaat hankkivat kukin omalla tavallaan tykötarpeet ja kiikuttivat ne Antelille lempiherkkuja saadakseen.

Bebéet valmistetaan edelleen käsin, hyvistä raaka-aineista ja tästä syystä tämä parisataa vuotta vanha "pikkuinen" jatkaa voittokulkuaan, ollen ehkä Suomen suosituin leivos.