Uutisarkisto

«  Edellinen sivu

2013

03.12.2013 Antellilaisia PRO-kilpailun finaalissa
02.12.2013 Antell-Kahvilat Oy Antell-perheen uusi yhtiö
25.10.2013 Antell-ravintoloiden asiakkaat arvostavat ystävällistä henkilökuntaa
18.09.2013 Antell-kahvila Kalevankulma avautuu ke 25.9.
03.09.2013 Miten tehdään hyvä työpaikka? Aamiaistilaisuus Antellin tiloissa 9.10. - ilmoittaudu mukaan!
30.08.2013 Leipomotuotteissamme yhä paremmat erityisruokavalio-ominaisuudet
29.08.2013 Rôtisseurs -nimityksiä Lasaretissa ja Antellilla
28.08.2013 Antellilta uutta syksyyn: kaurainen Rouheneliö ja omenainen Kukkakranssi
31.07.2013 Antell-kahvila Sampokeskus avautuu 5.8.2013
28.06.2013 Antell-Ravintolat Oy Kauppalehden Menestyjäyritys 2013
27.06.2013 Liikuntakeskus Hukka ja Antell herkulliseen yhteistyöhön
25.06.2013 Antellin Hedelmätäytepitko: herkullinen, laktoositon kesäuutuus heinäkuulle
17.06.2013 Uusi Antell-kahvila Oulun Kalevankulmaan syyskuussa 2013
03.06.2013 Antell-kahviloille oma Facebook-sivu
24.05.2013 Valion papu-siemenkasvisekoitus poistettu Antell-ravintoloiden käytöstä
20.05.2013 Antell tekee ja tukee Ihan tavallisia asioita
22.04.2013 Uusi Villeroy & Boch -astiasto lanseerataan ensimmäisenä Antell-ravintoloissa
25.02.2013 Antell-ravintoloissa ruoka valmistetaan itse – luotettavien yhteistyökumppanien raaka-aineista
15.02.2013 Antell yksi Suomen parhaista työpaikoista
06.02.2013 Antellin www-sivut nyt myös mobiiliversiona
04.02.2013 Kakkuarvonta helmikuun joka viikko sähköisen kahvilapuodin asiakkaille
30.01.2013 Antellin PaahtoVaalea -uutuus: hyvää sellaisenaan, parasta paahdettuna
17.01.2013 Antell-Ravintoloiden Arja Partanen vuoden suurkeittiön päällikkö
02.01.2013 Antellin sähköinen kahvilapuoti avattu
02.01.2013 Antellin verkkosivut uudistuivat - uusi ilme raikas, selkeä ja herkullinen