Juhlatarjoilut

Antell juhlii kanssasi

Antellin täytekakut ja leivonnaiset ovat olleet juhlien halutuimpia vieraita yrityksen alkuajoista lähtien. Jos Katri Antell oli kuuluisa leipomuksistaan, jatkavat Antellin leipurit ja kondiittorit ansiokkaasti tuota perinnettä yhä tänäkin päivänä.

Olipa juhlahetkesi virallinen tilaisuus tai rento kokoontuminen ystävien kesken, Antellin makeilla ja suolaisilla tarjottavilla kruunaat juhlan kuin juhlan. Voit tilata tuotteita etukäteen Kahvilapuodistamme ja noutaa ne suoraan haluamastasi Antell-kahvilasta Oulusta tai Kempeleestä.

Hääkakun suunnittelussa ja valinnassa auttaa hääkakkuneuvojamme - ota yhteyttä haluamaasi Antell-kahvilaan ja sovi vierailuaika. Samalla voit sopia maistelun eri kakuille. Antellin hääkakut löydät tuotehaun kautta. Antell leipoo tilauksesta käsityönä myös muut kahvipöydän herkut, kuten pikkuleivät, kahvikakut, pullakranssit ja voileipäkakut. Antellin juhlapalvelusta saa halutessaan myös koko hääjuhlan tarjoilun aina alkupaloista ja pääruoasta yöpalaan saakka. 

Antellin kautta on myös mahdollista hankkia juhlatilat, sillä monet Antellin omista ravintoloista toimivat loistavasti juhlapaikkoina (ks kokous- ja juhlatilat täältä).

Jos kyseessä on suurempi kokonaisuus (esim. häät), ja haluat keskustella kanssamme tarkemmin sen sisällöstä, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön sähköisen lomakkeen kautta.

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000