Aidosti hyvää - aidosti tuoretta

Herkulliset rukiiset ja vaaleat ruokaleivät, kahvileivät, ja ainutlaatuiset, käsin leivotut konditoriatuotteet – niistä Antellin leipomo tunnetaan!
Antellin maukkaista ja luonnollisista lähileivistä saat hyvää oloa jokaiseen päivään. Leivissämme on runsaasti hyviä kuituja, puhtaita raaka-aineita ja suomalaista täysjyväviljaa - eikä mitään turhaa! 
Ihanat "makiat" herkkumme taas hellivät makeasti niin arjessa kuin juhlassa. Leipureidemme ja kondiittoreidemme osaavissa käsissä syntyvät Antellin tuotteet odottavat sinua vähittäiskaupoissa ja kahvila-leipomomyymälöissämme tuoreina ja maistuvina. 

Erinomaisia vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville!

Olemme kehittäneet tuotteitamme tavoitteenamme, että tuotteemme palvelisivat monenlaisia ruokavalioita noudattavia perheitä - mausta tinkimättä! Ruokaleipämme ovat kaikki laktoosittomia ja soijattomia. Myös kahvileipämme ovat kaikki laktoosittomia ja suurin osa ei myöskään sisällä soijaa. Pääosa ruokaleivistämme ja osa kahvileivistämme on myös kokonaan maidottomia ja kananmunattomia. Konditoriatuotteemme ovat pääosin laktoosittomia tai vähälaktoosisia.
Pähkinää ja mantelia käytämme vain raakakakuissamme ja muutamissa muissa konditoriatuotteissamme.
Löydät tiedot allergeeneista tuotteidemme pakkauksista sekä nettisivujemme tuotehausta. Tuotehaussa voit kätevästi valita ne allergeenit, joita haluat välttää ja haku etsii sinulle sopivat tuotteet.

TUOTEHAUN avulla löydät kaikki valikoimassamme olevat tuotteet. Voit hakea tuotteita erityisruokavalion tai tuoteominaisuuksien, esim. runsaskuituisuuden perusteella. Myös kausituotteet, kuten laskiaispullat, runebergintortut ja marjaherkut päivittyvät www-sivuillemme aina ennen kyseistä kautta.