Aidosti hyvää - joka päivä

Herkulliset rukiiset ja vaaleat ruokaleivät, kahvileivät, ja ainutlaatuiset, käsin leivotut konditoriatuotteet – niistä Antellin leipomo tunnetaan!

Antellin maukkaista ja luonnollisista lähileivistä saat hyvää oloa jokaiseen päivään. Leivissämme on runsaasti hyviä kuituja, puhtaita raaka-aineita ja suomalaista täysjyväviljaa - eikä mitään turhaa! 

Ihanat "makiat" herkkumme taas hellivät makeasti niin arjessa kuin juhlassa. Leipureidemme ja kondiittoreidemme osaavissa käsissä syntyvät Antellin tuotteet odottavat sinua vähittäiskaupoissa ja kahvila-leipomomyymälöissämme tuoreina ja maistuvina. 

TUOTEHAUN avulla löydät kaikki valikoimassamme olevat tuotteet. Voit hakea tuotteita erityisruokavalion tai tuoteominaisuuksien, esim. runsaskuituisuuden perusteella. Ttiedot allergeeneista löydät tuotteidemme pakkauksista sekä nettisivujemme tuotehausta. Tuotehaussa voit kätevästi valita ne allergeenit, joita haluat välttää ja haku etsii sinulle sopivat tuotteet.

Myös kausituotteet, kuten laskiaispullat, runebergintortut ja marjaherkut päivittyvät www-sivuillemme aina ennen kyseistä kautta.