Meille se ei ole vain leipää

Antellin maukas ja luonnollinen lähileipä on enemmän kuin leipä. Se on intohimolla leivottu aito oululainen herkku, jossa käytetään leipuriemme valitsemia luonnollisia raaka-aineita – eikä mitään turhaa.

Osallistu arvontaan ja voita energinen päivä!

Syksyyn tarvitaan energiaa, luonnollista leipäenergiaa! Ja mikäs sen parempaa kuin viettää päivä porukalla liikkumalla eri aktiviteettien parissa. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken liput neljälle Superparkiin (Suomessa). Osallistumisaika päättyy 15.12.2017.

Olen hyväksynyt ja lukenut säännöt *

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Katri Antell Oy, Poratie 5, 90140 Oulu, y-tunnus 0187176-4.

2. Arvontaan osallistujat ja osallistumisen edellytykset

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat yksityishenkilöt, pois lukien kilpailun järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhteistyökumppanien työntekijät, jotka ovat mukana arvonnan järjestämisessä, sekä heidän perheenjäsenensä.
Osallistumisen edellytyksenä on, että osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä sekä arvonnan järjestäjän päätöksiä.
Arvonnan järjestäjällä on oikeus perua tai estää arvontaan osallistuminen sellaiselta henkilöltä, joka on osallistunut tai pyrkii osallistumaan arvontaan kiellettyjä keinoja käyttäen. Osallistumisen perumisesta tai estämisestä ei ilmoiteta erikseen.
Nämä kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonnan järjestäjä ja palkinnoista vastaavat toimijat pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin.

3. Arvonnan voimassaoloaika

Arvontaan voi osallistua 15.12.2017 mennessä. Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa esteistä tai myöhästymisistä arvontaan osallistumisessa tietoteknisistä tai muista syistä johtuen.

4. Arvontaan osallistuminen ja voiton lunastaminen

Arvontaan osallistutaan sivustolla www.antell.fi/leivät. Arvontaan osallistujan on ilmoitettava nimensä sekä sähköpostiosoitteensa. Osallistuja antaa yhteystietonsa arvonnan järjestäjän käyttöön (katso kohta 7, Henkilötietojen käsittely).
Arvonnassa voittaneeseen henkilöön otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, osallistuja vastaa itse jättämiensä yhteystietojen oikeellisuudesta. Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa virheellisistä tiedoista, joita arvontaan osallistuja on antanut. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon sisällä arvontapäivästä, katsotaan palkinto lunastamatta jätetyksi, ja se arvotaan jäljellä olevien osallistujien kesken.

5. Arvottava palkinto

Arvottavia palkintoja on yksi. Palkintona on liput neljälle Superparkiin (Suomessa). Arvonnan voittajan etunimet ja kotipaikkakunta voidaan tämän lisäksi mainita Katri Antell Oy:n ja sen yhteistyökumppanien nettisivuilla, some-kanavissa sekä muissa vastaavissa uutisoinneissa.

Palkinto pitää sisällään vain yllä olevassa palkintoluettelossa mainitut tuotteet ja palvelut. Ne eivät kata esimerkiksi matkakuluja tai muita kuluja, joita palkinnon lunastaminen ja käyttäminen mahdollisesti aiheuttavat. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä muiksi tuotteiksi tai palveluiksi. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin. Kaikissa palkintoon liittyvissä kysymyksissä tulee ottaa yhteys kyseisen palkinnon tarjoavaan yritykseen.
Mikäli palkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta virheellisesti ilmoitettujen yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, tai käy ilmi, että palkinnon voittaja on rikkonut näitä kilpailun sääntöjä tai lakia, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa palkinnolle uusi voittaja.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä, tai tämän yhteistyökumppanit (palkintojen toimittajat, mainos- ja viestintätoimistokumppanit, asiamiehet, ja näihin verrattavissa tai yhteydessä olevat toimijat, kuten esimerkiksi tytär- tai emoyhtiöt), sekä kyseisten toimijoiden johtajat ja työntekijät, eivät ole vastuussa arvontaan osallistuville aiheutuvista vastuista, vahingoista tai tappioista. Tämä vastuuvapaus ei heikennä arvontaan osallistujalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjän ja tämän yhteistyökumppanien vastuu osallistujia kohtaan rajoittuu kunkin arvottavan palkinnon määrään ja arvoon. Palkinnon voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.
Palkinnosta vastaava yritys maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnoista.

7. Henkilötietojen käsittely

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti, sekä sähköiseen suoramarkkinointiin, mikäli osallistuja on antanut tähän arvontalomakkeella suostumuksensa. Mikäli osallistuja ei ole antanut suostumustaan, arvonnassa kerättäviä henkilötietoja käytetään vain mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen.

Oululaisen lähileipomon salaisuus

Antellille leipä ei ole vain leipää. Uudistaessamme tuttuja leipäsuosikkeja, luonnollisuus ja muhkeat maut olivat meille pääasia. Halusimme, että hyvinvoinnistaan huolehtivat herkuttelijat voivat nauttia maukkaasta leivästä hyvällä omallatunnolla. Siksi leivissämme on runsaasti hyviä kuituja, puhtaita raaka-aineita ja täysjyväviljaa.

Leivissämme ei ole mitään turhaa

Käytämme leivissämme ainoastaan suomalaista ruista, kauraa ja vehnää. Leipämme ovat säilöntäaineettomia, eivätkä ne sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Vaaleiden leipien leivonnassa tarvittavana rasvana käytämme vain rypsiöljyä, emme palmuöljyä tai margariinia. Kaikki ruokaleipämme ovat myös laktoosittomia ja soijattomia, eivätkä ne sisällä pähkinää tai mantelia. Lisäksi useimmat leivistämme ovat maidottomia sekä kananmunattomia ja leivissä käytetty suola on elimistön hyvinvointia edistävää jodioitua suolaa.

Lue lisää leivistämme!

Leivomme suosikit moneen makuun

Laaja leipävalikoimamme sisältää runsaskuituisen kattauksen vahvan rukiisia viipaleita, nappisia, palaleipiä ja muita mainioita ruoka- ja välipalaleipiä. Ja kaikki ne on leivottu sillä periaatteella, että leivän pitää saada sekä isot että pienet suut hymyyn. Se kun on meidän juttumme.

Saapi maistella!

Luonnollista lähileipää, herkullista hyvinvointia.

Leipäpussimme kestävät pakastamisen

Antellin muoviset leipäpussit ovat pakastuksen kestäviä – ne eivät rikkoonnu saadessaan kylmää. Voit siis pakastaa leivän huoletta siinä pussissa, jossa sen ostitkin. Pakastin on hyvä säilytyspaikka leivälle. Varsinkin pienissä talouksissa, joissa leipää kuluu vähän, kannattaa ainakin osa leivästä pakastaa heti tuoreeltaan. Näin maku säilyy herkullisena.

Kokonainen leipä – esimerkiksi ruislimppu – kannattaa viipaloida ennen pakastusta. Näin koko limppua ei tarvitse sulattaa kerralla, vaan pakkasesta voi ottaa huoneenlämpöön sulamaan tarvittavan määrän kerrallaan. Jos leipä pitää saada sulamaan nopeasti, voi viipaleet laittaa leivänpaahtimeen. Samalla leivän pinta saa maukasta rapeutta. Mikrossa sulatettaessa leivästä tulee herkästi sitkeää. Niinpä uuni on hyvä vaihtoehto silloin, kun sulatat vaikkapa sämpylöitä, jotka eivät paahtimeen mahdu.

Tiesitkö? Leipää ei kannata säilyttää jääkaapissa, sillä siellä se vanhenee nopeammin kuin huoneenlämmössä. Huoneenlämmössä säilytettäessä leipä kannattaa pitää ostopussissaan. Suositeltava enimmäisaika leivän pakkassäilytykselle on kaksi - kolme kuukautta.