Ohjeita pakastetuotteille

«  Edellinen sivu

Kypsäpakasteet

Antell-kypsäpakasteista ruokaleivät ja kahvileivät voidaan sulattaa huoneenlämmössä, mutta konditoriatuotteet suosittelemme sulattamaan kylmiössä säilyvyyden takaamiseksi. Lue tarkempi sulatusohje tuotekuvauksesta. Mikäli et halua tarjoilla tuotetta heti, tai sulatusaika ylittyy, voit suojata tuotteet esimerkiksi liinalla tai muovilla. Valmista nautittavaksi sellaisenaan, ilman kypsennystä!

Sulatettuina uuniin
laitettavat raakapakasteet

Esimerkiksi pullatuotteet, jotka on jo esinostatettu, kannattaa sulattaa ennen paistoa. Huoneenlämmössä sulatus kestää noin 1-2 tuntIa, jonka aikana taikinan sisus ehtii sulaa. Jos sulatat tuotteet kylmiössä tai jääkaapissa, aikaa tulee varata enemmän. Jos sulatat tuotteita esimerkiksi yön yli kylmässä, kannattaa niiden antaa hengähtää hetken aikaa huoneenlämmössä ennen paistamista.