Makeat

Antell hellii makeasti

Antellin konditoriatuotteet ja kahvileivät ovat herkkusuiden unelma. Konditoriatuotteemme syntyvät käsityönä, ammattitaitoisten kondiittoreidemme leipomina. Suosimme leivonnassa laadukkaita kotimaisia raaka-aineita, mm. kaikki käyttämämme pakastevadelmat, -lakat ja -mansikat ovat kotimaisia. Kotimaisuuteen pyrimme mahdollisimman pitkälle myös tuoremarjojen osalta. Tällä hetkellä kaikki käyttämämme tuore mansikat ovat kotimaisia.

Käsityöperinne on siirtynyt Antellilla sukupolvelta toiselle ja monet tuotteistamme leivotaan edelleen Katri Antellin itsensä kehittämillä resepteillä. Klassikkoherkkumme, kuten Omenahyve, Sacherkakku, voilla leivottu joulutorttu sekä aidolla rommilla ja arrakkipunssilla kostutettu Antellin Runebergintorttu, ovat olleet asiakkaidemme suosikkeja jo vuosikymmenten ajan. Kahvileivistämme rakastetuimpia taas ovat Hillomunkki, Vadelmakampa ja Kierrepulla. 

Herkkuja jokaiseen hetkeen

Kaikkein laajimman valikoiman Antellin herkkuja löydät kahviloistamme. Myös vähittäiskaupoista löydät suussa sulavia ihanuuksia jokaiseen hetkeen. Tuotteemme odottavat sinua tuoreina, sillä leivomme ne aamuisin Oulun lähileipomossamme.

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000