Antell PK21

  • Paciuksenkatu 21, 00270 Helsinki
  • 0207702218
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8–13
  • Lounas ma–pe 11–13

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan herkullista itte tehtyä lounasta ma-pe klo 11- 13. Katso myös Antellin toisen Paciuksenkadun lounasravintolan, Antell Graduksen lounaslista.

Kysy meiltä Antellin inspiroivia kokous- ja juhlatarjoiluja!

Lounas – viikko 17

(22.-28.4.2024)

Perjantai 26.4.

  • Kaura-siemenpuuro (Veg, A)
  • Candy pork - karamellipossua (M, G*, A), srirachamajoneesia (M, G*, A), paahdettuja pottuja ja grillattua fenkolia (Veg, G*)
  • Gnoccheja, parsakaalia ja pähkinää (Veg, A)
  • Mokkapaloja (L, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 26.4.

  • Oat meal with seeds (Veg, A)
  • Candy pork (D, G*, A), sriracha mayonnaise (D, G*, A), roasted potatoes & grilled fennel (Veg, G*)
  • Gnocchi's with broccoli & nuts (Veg, A)
  • Brownies (L, A)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Kati   Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2218

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta