Antell-ravintola Calori, Aalto-yliopisto, Espoo

«  Edellinen sivu

Otaniemen kampusalueella sijaitseva ravintolamme tarjoaa kotimaisista luomutuotteista tehtyä herkullista ruokaa, joka on alusta loppuun saakka henkilökuntamme itse valmistamaa, ympäristöä turhaan rasittamatta. Ja vaikka itse sanommekin, meillä syöt Otaniemen alueen parasta kasvisruokaa!

Ravintolamme tyylikäs miljöö on yhdistelmä suomalaista muotoilua ja kansainvälistä tunnelmaa. Meillä järjestät myös erikokoisia tilaisuuksia ja nautit herkullisista tarjoiluista - aina aamupalasta lounaaseen ja kolmen ruokalajin illalliseen saakka. Tarjoilut suunnittelemme kanssasi, jotta saat varmasti toiveitasi vastaavan kokonaisuuden.

Tervetuloa syömään itse valmistettua ja maukasta ruokaa, sekä nauttimaan ravintolamme rennosta ja välittömästä tunnelmasta! Muista maistaa ainakin ravintolamme suursuosikkeja: luomulohta, luomunaudan jauhelihasta valmistettua lasagnea ja erinomaisia kasvisruokiamme.

Palvelemme

ma - pe 8.00 - 15.00

Viimeistä viikkoa viedään! Ravintolamme sulkee lopullisesti ovensa to 22.6. Kiitos näistä vuosista ja oikein hyvää jatkoa kaikille asiakkaillemme !!!

Lounas
ma - pe 11.00 - 14.00

Aamupala
ma - pe 8.00 - 9.30

Katso lounaslista Tilaa lounaslista sähköpostiin

Yhteystiedot

Antell-ravintola Calori, Aalto-yliopisto, Espoo
Lämpömiehenkuja 2, 02150 Espoo
p. 020 770 2168

Ravintolapäällikkö
p. 020 770 2168
6160@antell.fi

Sijainti kartalla Puheluiden hinnat