Aidosti hyvää -blogi

17.01.2017

Mitä ottaa huomioon henkilöstöravintolaa hankkiessa tai vaihtaessa?

Uuden henkilöstöravintolan hankinta tai nykyisen palveluntarjoajan vaihto on aina iso päätös, jolla on vaikutusta lähes jokaisen yrityksessä työskentelevän arkeen. Siksi henkilöstöravintolapalveluita tarjoavia yrityksiä vertaillessa tulee kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

21.12.2016

Antellin jouluterveiset - Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuoden vaihtuessa on hyvä pysähtyä hetkeksi menneen vuoden tapahtumiin ja toisaalta raottaa, mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

14.12.2016

Itte tehty - trendi jo vuodesta 1880

Antellin itte tehty tarkoittaa puhtaista ja aidoista raaka-aineista valmistettua laadukasta, käsintehtyä ruokaa, joka maistuu, näyttää, tuoksuu ja tuntuu hyvältä. Kun ruoka on omassa keittiössä itte tehty, tiedämme mistä se on peräisin sekä miten ja kuka sen on valmistanut.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

30.11.2016

Siivet - Johtaminen Antellilla

Esimiestyöllä on suuri vaikutus paitsi työntekijän tehokkuuteen ja ammatilliseen kehittymiseen, mutta myös hänen arkeensa ja hyvinvointiinsa. Jokaisella meistä on luontainen halu oppia uutta ja ymmärtää ympärillämme tapahtuvia asioita. Onnistumiset luovat iloa ja hyvinvointia ympärillemme, mikä parhaimmassa tapauksessa näkyy positiivisesti myös yrityksen tuloksessa. Toisaalta myös epäonnistumiset kasvattavat ja niiltä ei voi täysin välttyä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

26.10.2016

Arvot ohjaavat Antellin toimintaa

Antellin arvot määriteltiin edellisen kerran 25 vuotta sitten. Yrityksen toiminta ja koko ympäröivä maailma on kuitenkin muuttunut näiltä ajoilta huomattavasti. Aiemmin määriteltyjen arvojen koettiin olevan edelleen erittäin tärkeitä, mutta ne eivät ohjanneet tekemistä kohti tavoitteita.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

Aidosti hyvää

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.