Aidosti hyvää -blogi

18.07.2017

Henkilöstöravintola tukena työelämän muutoksissa

Edellisessä artikkelissamme kävimme läpi uusia ja erilaisia palaverimuotoja työn tehostajana. Vaikka etäpalaveri on parhaimmillaan se kaikista taloudellisin vaihtoehto, tarvitsee sekin toimiakseen miellyttävän ympäristön.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

29.06.2017

Tulevaisuuden palaverikäytännöt

Osana tulevaisuuden muuttuvia työtapoja on aiheellista kiinnittää huomiota myös yrityksen palaverikäytänteisiin. Perinteisesti toimivaksi mielletyt käytänteet eivät aina toimi uudessa digitaalisessa työympäristössä. Monessa yrityksessä onkin viime vuosien aikana siirrytty perinteisistä monen tunnin kampaviinereillä ja kahveilla höystetyistä istumismaratoneista hyvinkin erilaisiin käytänteisiin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

16.06.2017

Miten ravintolapalvelu voi lisätä kiinteistön imua?

Työelämä ja työn tekotavat muuttuvat hurjaa vauhtia. Työelämän muutoksen taustalla on useita seikkoja, kuten uudistuneet työnteon tavat, 2000-luvun yrityskulttuurin kehitys sekä pitkään jatkunut talouden laskusuhdanne. Yksi työelämän murroksen seurauksista on yritysten toimitilatarpeiden muutos.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

30.05.2017

Miten henkilöstöravintolan ruokalistat syntyvät?

Antellin ravintoloissa on tarjolla yli sata erilaista lounaslistaa joka päivä. Koska toiminta perustuu avoimuuteen ja läheiseen kumppanuuteen asiakasyritysten kanssa, ei ravintoloiden toimintaa haluta myöskään rajoittaa tiukoilla konsepteilla, vaan tarjoama toteutetaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Arjen päätökset ravintoloissa tekevätkin juuri ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

17.05.2017

Puhtautta ja aitoja makuja - Miten kotimaisuus näkyy Antellin tarjonnassa?

Kotimainen laatu yhdistyy mielikuvissamme puhtauteen, luonnonmukaisuuteen sekä luotettavuuteen. Suomalaista keittiötä kuvastavatkin hyvin puhtaat ja selkeät maut, tuoksut ja värit. Antellin keittiöissä kotimaisuus tarkoittaa sitä, että tarkasti valittujen raaka-aineiden alkuperään voi aina luottaa ja laadukkaista raaka-aineista tehty ruoka myös maistuu aidosti siltä, miltä pitääkin.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

Aidosti hyvää

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.