Aidosti hyvää -blogi

02.02.2018

Näin järjestät onnistuneen kokouksen

Onko vastuullasi tiimin ideointihetken, tehokkaan palaverin tai pidemmän seminaarin järjestäminen? Listasimme tähän artikkeliin kolme oleellisinta asiaa kokousjärjestäjän muistilistalle.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

09.01.2018

Tulevaisuuden työympäristö tarjoaa tilan yhteisille ideoille ja uusille innovaatioille

Hyvinvoivalla toimintakulttuurilla voidaan vahvistaa työhön sitoutumista ja itseohjautuvuutta sekä lisätä luovuutta ja positiivisuutta. Toistaiseksi vähemmän kuitenkin puhutaan siitä, miten työympäristö itsessään voisi tukea työssä jaksamista ja kehittymistä.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

20.12.2017

Antellin jouluterveiset - Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuoden 2017 lähestyessä loppuaan on hyvä aika katsoa menneeseen ja raottaa hieman, mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

15.12.2017

Kuinka nauttia vuoden viimeisistä viikoista? 3 vinkkiä rauhallisempaan joulunodotukseen

Jouluun valmistautuminen voi tuntua loputtomalta tehtävälistalta - ensin joululahjat, sitten siivous, koristelut ja kaiken päälle vielä jouluruoat.Vaikka joulupuuhastelu olisikin mieluisaa, voi kaiken tekemisen keskellä olla vaikea rauhoittua nauttimaan hetkestä. Listasimme tähän artikkeliin kolme konstia, joilla ennätät vielä varmistaa itsellesi levollisemman joulunodotuksen.

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

09.11.2017

Kaamoskauden hyvinvoinnin kulmakivet – näin pidät mielen virkeänä työpäivän aikana

Vaikka työhön olisi muuten tyytyväinen, voivat talvikuukausien työpäivät tuntua tahmeilta. Jos olo on jatkuvasti sumuinen tai tokkurainen, on aika ottaa hetki omaan hyvinvointiin panostamiseen. Millaisia valintoja työpäivän aikana voisi tehdä olon helpottamiseksi?

Lue lisää

Kirjoittaja: Antellin tiimi

Aidosti hyvää

Tässä blogissa me antellilaiset sekä vierailevat asiantuntijat julkaisemme kiinnostavia ja ajankohtaisia artikkeleita mm. henkilöstöravintolatoimintaan sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyen.