Miksi Antell?

«  Edellinen sivu

Maistuva lounas ja sen vaihtelevuus, ravintolahenkilöstön palvelualttius ja joustavuus ovat asioita, jotka vaikuttavat henkilöstöravintolan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Yksi tärkeimmistä laatutekijöistämme on asiakkaidemme toiveiden toteuttaminen yksilöidysti. Toimintamme ei perustu tiukasti rajattuihin konsepteihin. Sen takia meillä on sata erilaista lounaslistaa päivittäin. Yhteistä kaikille ravintoloillemme ovat asiantunteva ja aurinkoinen palvelu, aidoista raaka-aineista itte tehty maistuva ruoka sekä viihtyisä ilmapiiri.

Kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaan kanssa. Arjen päätökset tekevät ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa. Meillä pidetään palvelun kokonaislaadusta kiinni aina, eikä vain asiakassuhteen alussa. Tätä todentavat pitkäaikaiset asiakassuhteemme, toimialan paras asiakastyytyväisyys sekä se, että olemme alan suositelluin kumppani.

Tavoitteemme on, että saatte Antell-Ravintoloilta parhaat mahdolliset tuotteet ja parhaan mahdollisen palvelun erinomaiseen hinta-laatu -suhteeseen. Kokonaislaatuumme kuuluu myös avoin, osaava ja ystävällinen yhteistyö sekä vastuun kantaminen niin toisistamme kuin ympäristöstämme.

Miksi valita Antell yhteistyökumppaniksi?

  • Antell on tutkitusti yritysasiakkaiden mielestä Suomen paras henkilöstöravintola-alan yritys
  • Antellin tuotteiden laatu, asiakaspalvelu, toiminnan kehittäminen ja työnantajamaine on alan muita toimijoita parempi
  • Antellin toiminta perustuu avoimeen ja läheiseen kumppanuuteen asiakasyrityksen kanssa
  • Ei rajoittavia konsepteja: Arjen päätökset tekevät ne ihmiset, jotka ovat suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa
  • Antellin tarjoama toteutetaan yksilöllisesti asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi. Antellilla on sata erilaista lounaslistaa päivittäin.

Ota yhteyttä