Suomen suositelluin

«  Edellinen sivu

Suomen suositelluin henkilöstöravintola

Antell-Ravintolat on valtakunnallisessa työelämän päättäjien TEP-yrityskuvatutkimuksessa Suomen suositelluin henkilöstöravintola-alan yritys.

Mikä TEP?

TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan kahdeksaa henkilöstöruokailutoimialalla toimivaa yritystä (Antell-Ravintolat, Eurest, Fazer Food Services, ISS Palvelut, Leijona Catering, Palmia, Sodexo, Unicafe). Syksyllä 2016 toteutetussa kyselyssä henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi yhteensä 689 vastaajaa.

Antellilla paras nettosuositteluindeksi

Tutkimuksessa kysyttiin halukkuutta suositella henkilöstöravintolaa. Vastauksia kerättiin vain vastaajilta, jotka tuntevat henkilöstöravintolan joko kokemuksen tai asiakassuhteen perusteella. Antell-Ravintoloiden nettosuositteluindeksi oli 17, kun alan seuraavan toimijan indeksi oli 3, muiden indeksien ollessa negatiivisia. Nettosuositteluindeksi on tärkeä onnistumisen mittari, sillä se kertoo asiakkaiden tyytyväisyydestä palveluntarjoajaan. Antell haluaa olla aito kumppani, jota suositellaan mielellään.

Asiakaspalvelun ykkönen

Antellin asiakaspalvelu on tutkimuksen mukaan alan paras. Asiakaspalvelu on olennainen osa asiakassuhteen kokonaislaatua. Ajattelemme, että asiakaspalvelun onnistumisessa tärkeässä osassa on toimintamallimme, jossa päivittäinen päätöksenteko on mahdollisimman lähellä asiakasta. Innostumme ja sitoudumme yhteistyöhömme.

Ota yhteyttä