404 – Sivua ei löytynyt

Antell leipoo kuitutakuulla luonnon omista raaka-aineista

Julkaistu 8.5.2012

Antellin kaikki ruokaleivät täyttävät Antellin oman Kuitutakuun, joka takaa kaikkien leipien kuitupitoisuuden. Kuitutakuu tarkoittaa, että kaikki Antellin ruokaleivät ovat kuitupitoisia, ja yli puolet leivistä on runsaskuituisia. Kuitutakuumerkki on painettu kaikkiin leipäpusseihin helpottamaan leipävalintaa kaupassa.

Kuitutakuun lisäksi Antell merkitsee leivät Luonnon omista raaka-aineista -merkinnällä aina, kun kaikki leivonnassa käytetyt raaka-aineet tulevat suoraan luonnosta. Kaikki Antellin ruokaleivät täyttävät myös Luonnon omista raaka-aineista -tunnuksen kriteerit. Merkin saa tuote, jossa ei ole lainkaan lisäaineita, tai käytetyt lisäaineet ovat luonnosta peräisin (esim. maitohappo). Nämä tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisesti valmistettuja lisäaineita. Kuten tähänkin asti, lisäaineita käytetään ainoastaan tuoteturvallisuuden ja leipoutuvuuden varmistamiseksi – kaikkiin tuotteisiin valitaan luonnollisimmat mahdolliset raaka-aineet, ja leivontaan käytettävät jauhot tulevat Kinnusen lähimyllystä Utajärveltä.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Annukka Lantto, 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi