Saavutettavuustyökalut

Nimityksiä Katri Antell Oy:ssä ja Antell-Ravintolat Oy:ssä

Julkaistu 28.6.2012

Katri Antell -konsernin emoyhtiön palkkahallinnon päälliköksi on nimetty yo-merkonomi Anne Raita (44). Raita toimi aiemmin HR-päällikkönä SE Mäkinen Logistics Oy:ssä. Hän vastaa Katri Antell Oy:n palkkahallinnosta ja toimii palkkahallinnon esimiehenä. Raita raportoi toimitusjohtajalle ja on johtoryhmän jäsen. Raita aloitti työnsä Antellilla 2.5.2012.

Katri Antell -konserniin kuuluvan Antell-Ravintolat Oy:n tuotekehityspäälliköksi on nimetty keittiömestari Mikael Kekki (33). Kekki on koulutukseltaan kokki ja keittiömestari ja suorittaa tällä hetkellä restonomin opintoja. Kekki toimi aiemmin ravintolapalveluiden suunnittelijana Fazer Food Services Oy:ssä. Kekki vastaa Antell-Ravintolat Oy:n ruokatuotteen kehityksestä ja laadun varmistuksesta. Kekki raportoi toimitusjohtajalle ja on johtoryhmän
jäsen. Kekki aloitti työnsä Antellilla 24.5.2012.