404 – Sivua ei löytynyt

Antellin PaahtoRuis -uutuus: hyvää sellaisenaan, parasta paahdettuna

Julkaistu 27.8.2012

Syyskuun alussa lanseerataan Antellin herkullinen PaahtoRuis -paahtopalaleipä, joka on uudenlainen tuote ruisleipien joukossa – leipä soveltuu erityisen hyvin paahtamiseen ja on terveellinen, runsaskuituinen vaihtoehto vaaleille paahtoleiville.

PaahtoRukiin reilu koko ja pehmeän rukiinen maku ovat koko perheen mieleen. PaahtoRukiista syntyy käden käänteessä erilaisilla täytteillä ravitseva välipala niin perheen nuorisolle kuin vanhemmillekin. Leipäpussista löytyy koululaiselle helppo ruishampurilaisresepti – täyttävä ja maistuva välipala iltapäiväksi!

PaahtoRuis on leivottu luonnon omista raaka-aineista Antellin Oulun lähileipomossa.

Tuoteominaisuudet: – runsaskuituinen (kuitua 8,1g/100g:ssa) – luonnon omista raaka-aineista – laktoositon, maidoton – ei sisällä kananmunaa eikä soijaa – paino 465g

Tarkat tuotetiedot löytyvät tuotesivulta.

Lisätietoja, kuvia ja tuotenäytteitä toimitamme mielellämme pyynnöstä: viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi toimitusjohtaja Annukka Lantto, 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi