404 – Sivua ei löytynyt

Antell-kahvila Rotuaari avautui uudistuneena

Julkaistu 1.10.2012

Oulun Antell-kahvila Rotuaari on avautunut täysin uudistuneena sekä ilmeen, sisustuksen että palvelu- ja tuotevalikoiman osalta. Uudistuksella Antell on luonut uudenlaisen ”oululaisten olohuoneen”, jonne on mukava pistäytyä päivän eri aikoina. Suolaisten tuotteiden valikoimaa on laajennettu reilusti, ja tuotevalikoima on laajentunut perinteisten kahvilaherkkujen lisäksi myös erityyppisiin aamiaisiin, kevyisiin lounasvaihtoehtoihin sekä iltapalatuotteisiin.

Myös aukioloaikoja on pidennetty, jotta voimme tarjota oululaisille viihtyisän alkuillan tapaamispaikan. Nyt valikoimista löytyy myös salaatteja, leipiä ja patonkeja runsailla täytteillä sekä maistuvia suolaisia piirakoita – nämä voit nauttia anniskeluoikeuksien myötä nyt myös viinilasillisen ääressä. Kahvilan valikoimasta löydät myös hyvän olon tuotteita kuten smoothieita, erikoiskahveja sekä tietenkin Antellin perinteisiä makeita herkkuja, kuten se aito ja oikea Antellin omenahyve. Kuten aiemminkin, Rotuaarin Antell-kahvilasta voi tilata kätevästi myös Antellin konditorian käsintehdyt kakut, leivonnaiset ja herkut kodin juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Uudistuneessa kahvilan ilmeessä ja sisustuksessa kehitettiin ennen kaikkea kahvilan viihtyisyyttä ja lämmintä tunnelmaa – Antellille on aina helppo ja mukava tulla. Virkistävän kahvihetken voi nyt nauttia olohuonemaisemmassa, rauhallisemmassa ympäristössä. Rotuaarin kahvilan uuden ilmeen on suunnitellut sisustusarkkitehti Emilia Rönkkö.

Antell-kahvilat ovat kuuluneet Oulun kaupunkikuvaan jo vuodesta 1899 – Antell-kahvila Rotuaari on Oulun vanhin kahvila. Antell-kahviloita on tällä hetkellä Rotuaarin lisäksi Toppilassa Tukkitiellä, Karjasillalla Poratiellä sekä Kempeleessä Voimatiellä.

Antell-kahvila Rotuaari Rotuaari, Kirkkokatu 17, 90100 Oulu Puh. 020 770 2081, sähköposti: 2100@antell.fi Avoinna: ma-to klo 7-19, pe klo 7-21, la klo 10-20.

Lisätietoja: kahvilaliiketoiminnan päällikkö Tanja Valtonen, Antell-Leipomot Oy, tanja.valtonen@antell.fi, 020 770 2065 toimitusjohtaja Annukka Lantto, Antell-Leipomot Oy, annukka.lantto@antell.fi, 020 770 2312