404 – Sivua ei löytynyt

Antellin PaahtoVaalea -uutuus: hyvää sellaisenaan, parasta paahdettuna

Julkaistu 30.1.2013

Helmikuun alusta lähtien on saatavissa vähittäiskaupoista Antellin herkullinen PaahtoVaalea -paahtopalaleipä, joka on runsaskuituinen paahdettava kauraleipä ja sisältää auringonkukan-, pellavan- ja seesaminsiemeniä. Leipä soveltuu erityisen hyvin paahtamiseen ja on terveellinen, runsaskuituinen vaihtoehto perinteiselle paahtoleivälle.

PaahtoVaalean reilu koko ja pehmeän jyväinen maku ovat koko perheen mieleen. PaahtoVaaleasta syntyy käden käänteessä erilaisilla täytteillä ravitseva välipala. PaahtoVaalea on leivottu luonnon omista raaka-aineista Antellin Oulun lähileipomossa. Tuote on samaa tuoteperhettä syyskuussa 2012 lanseeratun, suositun PaahtoRuis -ruisleivän kanssa. Hyvää sellaisenaan, parasta paahdettuna!

Tuoteominaisuudet:

– runsaskuituinen (kuitua 6,2g/100g:ssa)

– luonnon omista raaka-aineista

– vähälaktoosinen

– ei sisällä kananmunaa eikä soijaa

– paino 440 g

Tarkat tuotetiedot löydät tuotekortista.