404 – Sivua ei löytynyt

Kakkuarvonta helmikuun joka viikko sähköisen kahvilapuodin asiakkaille

Julkaistu 4.2.2013

Kaikki Antellin sähköisestä Kahvilapuodista helmikuussa tilanneet asiakkaamme osallistuvat automaattisesti kakkulahjakorttien arvontaan. Arvomme joka helmikuun viikko kyseisellä viikolla tilanneiden kesken yhden kakkulahjakortin. Sähköinen kahvilapuoti palvelee Oulun ja Kempeleen alueella, ja tilatut tuotteet voi noutaa haluamanaan ajankohtana haluamastaan kahvilasta.

Kahvilapuodin valikoimassa on runsaasti käsintehtyjä, ainutlaatuisia konditoriaherkkuja, joita ei ole saatavissa vähittäiskaupasta lainkaan – tutustu valikoimaan ja tilaa herkut arkeen ja juhlaan täältä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kun tilaat herkkusi kätevästi ja helposti helmikuun aikana Antellin Kahvilapuodista, voit saada herkullisen kakun kaupan päälle! Onnea arvontaan!