404 – Sivua ei löytynyt

Antell-ravintoloissa ruoka valmistetaan itse – luotettavien yhteistyökumppanien raaka-aineista

Julkaistu 25.2.2013

Antell-Ravintolat Oy seuraa tarkkaavaisesti mediassa käytävää keskustelua lihan alkuperästä. Antell varmistaa ravintoloissa käytetyn lihan turvallisuuden ostamalla tuotteet tarkoin valituilta, vastuullisilta ja tunnetuilta yhteistyökumppaneilta, joilla on luotettavat ja järjestelmälliset omavalvonta- ja alkuperän seurantaprosessit. Antell-Ravintoloiden päälihatoimittajia ovat HK Ruokatalo ja Saarioinen.

Antell-ravintoloissa ruoka valmistetaan raaka-aineista lähtien itse ravintolan keittiössä. Toisin kuin eineksissä, puhtaana raaka-aineena käytettynä lihan alkuperäeläin on helpommin tunnistettavissa. Ensisijaisesti Antell-Ravintoloiden ruoka valmistetaan suomalaisesta lihasta. Esim. Saarioisten käyttämästä lihasta 95 % on täysin suomalaista.

Antell seuraa tarkasti keskustelua lihan alkuperästä, ja kiinnittää erityistä huomiota raaka-ainetoimittajiensa luotettavuuteen myös jatkossa. Henkilökunnallamme on koko ajan viimeisin tieto asiasta.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, tomi.lantto@antell.fi, 020 770 2070
tuotekehityspäällikkö Mikael Kekki, Antell-Ravintolat Oy, mikael.kekki@antell.fi, 020 770 2074