404 – Sivua ei löytynyt

Uusi Antell-kahvila Oulun Kalevankulmaan syyskuussa 2013

Julkaistu 17.6.2013

Oulun Kalevankulmaan, Kirkkokadun ja Hallituskadun kulmaan avataan syyskuussa 2013 täysin uudenlainen Antell-kahvila. Oulun Osuuspankin asumisen maailman yhteydessä palveleva kahvila tarjoaa laajasti suolaisia ja makeita Antellin herkkuja, erilaisia lounasvaihtoehtoja, brunssin sekä uudenlaisen, vielä paljastamattoman konseptin makeiden herkkujen ystäville.

Uuden Antell-kahvilan tilat palvelevat niin rentouttavaa kahvihetkeä kaipaavia, ystäväporukoiden kokoontumisia, yksin tai yhdessä työtä tekeviä, lounaspalaveripaikkaa etsiviä kuin lapsiperheitäkin leikkipaikkoineen.

Lisätietoja: Antell-Leipomot Oy, toimitusjohtaja Annukka Lantto, puh. 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi; kahvilaliiketoiminnan päällikkö Tanja Valtonen, puh. 020 770 2065, tanja.valtonen@antell.fi.