404 – Sivua ei löytynyt

Antellin Hedelmätäytepitko: herkullinen, laktoositon kesäuutuus heinäkuulle

Julkaistu 25.6.2013

Heinäkuun alussa myyntiin tuleva uusi Antellin Hedelmätäytepitko on karskien antellilaisten leipurimiesten Oulun Karjasillalla rakkaudella leipoma herkullinen kahvileipä. Pitkon sisältä löytyy raikasta mango-appelsiini-limetäytettä, ja täytteen tasainen koostumus on myös perheen pienimpien mieleen. Pitko on herkullinen kesäkahvien seuralainen tai vaikkapa mökkituliainen!

Heinäkuun alusta 1.7.2013 alkaen hedelmätäytepitkon lisäsi kaikki Antellin kahvileivät muuttuvat täysin laktoosittomiksi . Antell haluaa huomioida kaikissa tuotteissaan erityisryhmät ja erikoisruokavaliot yhä paremmin – herkullisuudesta tinkimättä.

Hedelmätäytepitkon tuoteominaisuudet:

– laktoositon

– ei sisällä kananmunaa

– ei sisällä soijaa

– ei sisällä pähkinää eikä mantelia

– paino: 450g

Tarkat tuotetiedot löytyvät täältä.

Lisätietoja ja tuotenäytteitä toimitamme mielellämme pyynnöstä:

viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi

markkinointikoordinaattori Nina Keinänen, 020 770 2315, nina.keinanen@antell.fi