404 – Sivua ei löytynyt

Liikuntakeskus Hukka ja Antell herkulliseen yhteistyöhön

Julkaistu 27.6.2013

Oululainen Liikuntakeskus Hukka ja Antell aloittavat syksyllä 2013 uudenlaisen yhteistyön. Liikuntakeskukseen Oulun Isokadulle avataan Hukka Café, jonka tuotevalikoima koostuu erilaisista Antellin leipomo- ja ruokatuotteista, kuten täytetyistä leivistä, salaateista, wrapeista ja smoothieista. Herkkujen ja valikoiman lisääntymisen lisäksi uusi Hukka Café on avoin kaikille asiakkaille; kahvilassa herkuttelemaan pääsevät siis myös muut kuin Hukan jäsenet. Hukka Cafén valikoimiin tulee aamiaiseksi, lounaaksi ja kahvitauoille sopivia Antellin tuotteita, joista saa nauttia itsepalvelukahvilan tyyliin.

Hukan jäsenet saavat lisäksi erikoisedun Antell-kahvila Rotuaarilla, josta Hukan jäsenenä täytetyn leivän & kahvin –10 %.