404 – Sivua ei löytynyt

Antell-kahvila Sampokeskus avautuu 5.8.2013

Julkaistu 31.7.2013

Rovaniemen uuden Antell-kahvila Sampokeskuksen herkut ovat nyt kaikkien rovaniemeläisten, lähialueen asukkaiden ja turistien saatavilla. Kahvila on ensimmäinen Antell-kahvilaperheen jäsen Oulun alueen ulkopuolella. Antell-kahvila Sampokeskuksen tuotevalikoima kattaa suolaiset ja makeat herkut leipäbaarista käsintehtyihin konditoriatuotteisiin ja salaattilounaista erilaisiin erikoiskahveihin.

Kahvilan valikoimasta löydät myös hyvän olon tuotteita kuten smoothieita, sekä tietenkin Antellin perinteisiä makeita herkkuja, kuten se aito ja oikea Antellin omenahyve.

Kahvilan ilme on lämminhenkinen ja valoisa, ja sisustuksessa korostuvat pehmeät kinuskin ja marengin sävyt. Antell-kahvila Sampokeskus on kohtauspaikka, joka tarjoaa viihtyisän ja maistuvan mahdollisuuden virkistäytymiseen ostosten lomassa tai muuten vain. Kahvilan ilmeessä yhdistyvät Antellin pitkät perinteet ja iloinen raikkaus. Antell-kahvila Sampokeskuksen ilmeen on suunnitellut arkkitehti Emilia Rönkkö.

Antell-kahvilat ovat toimineet jo vuodesta 1899 – Antell-kahvila Sampokeskus on ensimmäinen Oulun alueen ulkopuolelle avattu Antell-kahvila. Antell-kahviloita on tällä hetkellä Sampokeskuksen lisäksi neljä Oulussa, ja yksi Kempeleessä. Lisäksi Ouluun avataan uusi Antell-kahvila Kalevankulma syyskuussa 2013.

Antell-kahvila Sampokeskus

Kauppakeskus Sampokeskus, Maakuntakatu 29 – 31, 96200 Rovaniemi
puh. 020 770 2094, sähköposti: 2900@antell.fi
Avoinna: ma-pe klo 9-19, la klo 10-17, su klo 12-16.

Antell-kahvila Sampokeskuksen www-sivu

Hieman myöhemmin, syksyllä 2013 avataan myös Oulun Rotuaarin uusi Antell-kahvila Kalevankulma. Avausten jälkeen Antell-kahviloita on yhteensä kuusi: neljä Oulussa, yksi Kempeleessä ja yksi Rovaniemellä. Rovaniemellä toimii lisäksi Antell-ravintola Elissa Rovaniemen kaupungintalon tiloissa.

Lisätietoja: Kahvilaliiketoiminnan päällikkö Tanja Valtonen, Antell-Leipomot Oy, tanja.valtonen@antell.fi, 020 770 2065