404 – Sivua ei löytynyt

Leipomotuotteissamme yhä paremmat erityisruokavalio-ominaisuudet

Julkaistu 30.8.2013

Antell-Leipomoiden uudistunut leipomotuotevalikoima tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja eri erityisruokavalioita noudattaville kuluttajille. Tavoitteemme on, että herkulliset tuotteemme kävisivät ”lähes kaikille”!

Suurin osa ruokaleivistämme on syyskuun alusta alkaen laktoosittomia ja maidottomia sekä kananmunattomia. Ruokaleivissämme ei käytetä lainkaan soijaa, pähkinää eikä mantelia. Osa tuotteista odottaa vielä pakkausmuutoksia, joten esim Tumma Kippari ja Saaristolaisnappinen muuttuvat laktoosittomiksi, mutta pakkauksessa se näkyy vasta keväällä 2013. Kaikki ruokaleipämme ovat lisäksi runsaskuituisia tai kuitupitoisia ja leivottu luonnon omista raaka-aineista. Syyskuun uutuus Rouheneliö on maidoton, laktoositon, ei sis kananmunaa, soijaa, pähkinää eikä mantelia.

Kaikki kahvileipämme ovat laktoosittomia ja suurin osa myös maidottomia. Kahvileivissä on myös useita kananmunattomia tuotteita. Kahvileipämme eivät sisällä lainkaan soijaa, pähkinää tai mantelia. Esimerkiksi Taskuwiener, Kierrepulla, Omenakanelipulla ja Hedelmätäytepitko ovat maidottomia, laktoosittomia, eivätkä sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää tai mantelia.

Lähes kaikki konditoriatuotteemme ovat laktoosittomia, muutamat ovat vähälaktoosisia. Pähkinää emme käytä kondiksessa lainkaan ja mantelia on vain muutamissa tuotteissa (esim marsipaani). Soijaa käytetään vain muutamissa konditoriatuotteissa. Esim. suosittu bebeeleivos on laktoositon, eikä sisällä soijaa, pähkinää eikä mantelia. Kaikki Omena- ja Raparperihyveet ovat laktoosittomia, eivätkä sisällä soijaa, pähkinää tai mantelia. Esimerkiksi Porkkanaleivos ja Tiikerikakku ovat laktoosittomia, eivätkä sisällä soijaa, pähkinää tai mantelia.

Eri erityisruokavalio-ominaisuuksilla tuotteita voi hakea helposti tuotehaun kautta. Jatkossakin kaikkia Antellin leipomotuotteita yhdistää herkullinen maku. Jatkamme tuotekehitystä ja syksyn aikana tulossa lisää uutisia!