404 – Sivua ei löytynyt

Miten tehdään hyvä työpaikka? Aamiaistilaisuus Antellin tiloissa 9.10. – ilmoittaudu mukaan!

Julkaistu 3.9.2013

Ilmoittaudu mukaan Oulun kauppakamarin, Great Place to Work® Instituten ja Antellin yhdessä järjestämään aamiaistilaisuuteen Oulun Poratielle keskiviikkona 9.10.2013 klo 8.30-11.00 (Antellin pääkonttori, Poratie 5, Oulu).

Jokaisesta organisaatiosta voidaan tehdä hyvä työpaikka. Hyvä työpaikka ei kuitenkaan tapahdu, vaan se tulee rakentaa systemaattisesti ja haluttua yrityskulttuuria johtaen. Suomen parhaissa työpaikoissa työskentelevistä työntekijöistä keskimäärin 85 % on sitä mieltä, että heidän työpaikkansa on todella hyvä työpaikka. Vastaava väite suomalaisessa työelämässä on 56%.

Aamiaistilaisuudessa kuulet Great Place to Work® Instituten konsultin kertomana, mistä hyvä työpaikka rakentuu ja miten hyvä työpaikka linkittyy liiketoimintaan. Lisäksi kuulet yrityskulttuurin johtamisen yhdeksän tärkeintä osa-aluetta sekä lyhyesti Suomen parhaat työpaikat –tutkimuksesta ja sen näkökulmasta.

Antell-konserni pääsi Suomen parhaiden työpaikkojen 2013 –listalle suurten sarjassa. Se ei ollut sattumaa, vaan hyvän työn tulos, jota yrityksessä on tehty vuosien ajan. Tilaisuudessa kuulet Antell-Ravintolat Oy:n toimitusjohtajan Tomi Lanton kertomana, miksi yritys haluaa olla hyvä työpaikka ja mitä matkaan on kuulunut sekä miten se jatkuu.

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Oulun kauppakamari, Great Place To Work® institute ja Antell-konserni. Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu.

Ohjelma: 8.30 Aamukahvi; 8.45 Tilaisuuden avaus. Ilmoittautumiset 30.9 mennessä: info@greatplacetowork.fi

Paremman työelämän puolesta – Tervetuloa!

Oulun Kauppakamari

Great Place to Work® Institute,

Antell