404 – Sivua ei löytynyt

Antell-kahvila Kalevankulma avautuu ke 25.9.

Julkaistu 18.9.2013

Antell-kahvila Kalevankulma avautuu oululaisten ja kaupungissa kävijöiden vierailtavaksi keskiviikkona 25.9.2013. Kahvila tarjoaa erilaisia lounasvaihtoehtoja (salaatit, keitot, pastat), noutopöytäaamiaisen, nautiskelijan sunnuntaibrunssin joka sunnuntaina, aina avoimen leipäbaarin sekä perinteiset herkuttelu- ja konditoriatuotteet. Monipuolinen juomavalikoima kattaa erikoiskahvit, Demmersin teet ja hyvän olon smoothiet. Ensimmäisenä Oulussa kahvila tarjoaa myös makean kakkubuffetin (ti ja to klo 16-18) – kakkubuffetissa voit herkutella valikoimalla Antellin käsintehtyjä, erilaisia kakkuja ja maistaa halutessasi vaikka kaikkia!

Antell-kahvila Kalevankulma on tunnelmallinen, kaikkien oululaisten kohtauspaikka, ja siinä yhdistyvät aamiaiskahvila, lounasravintola, iltapäivän herkuttelukahvila sekä illanistujaisbaari. Kalevankulmassa viihtyvät niin ystäväporukat, lapsiperheet, pariskunnat kuin yksin tietokoneen kanssa työskentelevätkin – nopeasti tai ajan kanssa. Myös ilmeessä yhdistyvät rentous ja tyylikkyys, Antellin perinteitä unohtamatta.

Antell-kahvilat ovat kuuluneet Oulun kaupunkikuvaan jo vuodesta 1899. Antell-kahviloita on tällä hetkellä yhteensä kuusi: neljä Oulussa, yksi Kempeleessä sekä elokuussa avattu Antell-kahvila Sampokeskus Rovaniemellä. Antell-kahvila Kalevankulman www-sivut.

Antell-kahvila Kalevankulma

Kirkkokatu 11, 90140 Oulu

puh. 020 770 2092, sähköposti: 2400@antell.fi

Avoinna: ma-to klo 7-19, pe 7-21, la klo 10-20, su klo 11-17.