404 – Sivua ei löytynyt

Antell-Kahvilat Oy Antell-perheen uusi yhtiö

Julkaistu 2.12.2013

Antell-konserniin syntyy uusi sisaryritys, kun Antell-Kahvilat Oy irtautuu Antell-Leipomot Oy:stä omaksi yhtiökseen 1.1.2014 alkaen. Antell-Kahvilat Oy:llä on yhteensä kuusi kahvilaa, viisi Oulun seudulla ja yksi Rovaniemellä. Antell-Kahvilat Oy:n toimitusjohtajana toimii Antell-Leipomot Oy:n toimitusjohtaja Annukka Lantto. Antell-konsernissa on muutoksen jälkeen yhteensä kolme sisaryritystä: Antell-Ravintolat Oy, Antell-Leipomot Oy ja Antell-Kahvilat Oy. Emoyhtiönä toimii myös jatkossa Katri Antell Oy.

Antellin nykyinen kahvilatoiminta siirtyy uuteen yhtiöön henkilöstöineen Antell-Leipomot Oy:stä. Antell-Kahvilat Oy:llä on noin 30 työntekijää ja vuoden 2013 arvioitu liikevaihto on 2,5 milj. €.

Tutustu Antellin kahviloihin

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Annukka Lantto, Antell-Kahvilat Oy / Antell-Leipomot Oy, annukka.lantto@antell.fi, 020 7702312

Kahvilaliiketoiminnan päällikkö Tanja Valtonen, Antell-Kahvilat Oy, tanja.valtonen@antell.fi, 020 770 2065

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Konsernin pääkonttori on Oulussa. Toimintaamme ohjaavat pitkät perinteet, käsityöläisyys ja tuotteidemme tinkimättömän hyvä maku. Aitous kaikessa toiminnassamme ja halumme tarjota herkullisia makunautintoja ovat tehneet meistä tunnetun ja suomalaisten arvostaman toimijan. Antell-kahvilat ovat toimineet jo vuodesta 1899 – kahvilaperheemme uusimmat tulokkaat ovat syyskuussa avattu Antell-kahvila Kalevankulma Oulussa ja elokuussa avattu Antell-kahvila Sampokeskus Rovaniemellä. Lisäksi meillä on neljä muuta persoonallista kahvilaa Oulun seudulla. Kahviloiden taustalla on vahva oma leipomo. Lisätietoja yrityksestämme: www.antell.fi