404 – Sivua ei löytynyt

Antell Leipomoiden tuotteet palvelevat yhä paremmin erityisruokavalioita!

Julkaistu 23.6.2014

Yhä useammassa perheessä on ruoka-aineallergioita ja niitä saattaa olla jopa useampia. Aikuisväestön keskuudessa laktoosiherkkyys on hyvin yleistä ja myös maitoallergia on yleistynyt. Antellin yhtenä tavoitteena on ollut vastata tähän tarpeeseen ja kehittää leipomotuotteitaan niin, että ne palvelisivat yhä laajempaa osaa erilaisia erityisruokavalioita noudattavia perheitä.

Ton-toneissa yhdistyy hyvä maku ja erityisruokavalio-ominaisuudet

Antellin kaikki ruoka- ja kahvileivät ovat laktoosittomia ja soijattomia. Suurin osa ruoka- ja kahvileivistämme on myös maidottomia ja kanamunattomia! Konditoriatuotteemme ovat lähes kaikki laktoosittomia, muutamat esimerkiksi suklaata sisältävät tuotteet ovat vähälaktoosisia. Myös soija on konditoriatuotteissa harvinaisuus.

Kaikkien leipomotuotteiden osalta on myös luovuttu pähkinän käytöstä ja Antell on nyt pähkinätön leipomo! Mantelia käytämme vain tietyissä konditoriatuotteissa. Muiden tilojen osalta olemme myös mantelivapaa leipomo.

”Ton-toneja” eli sellaisia tuotteita jotka eivät sisällä lainkaan maitoa, kananmunaa, soijaa, pähkinää tai mantelia löytyy niin ruoka- kuin kahvileivistäkin. Antellin kahvileivistä ton-toneja ovat muun muassa omena- ja mansikkataskuwienerit, herkkupulla,  kierrepulla sekä omenakanelipulla. Ruokaleivistä ton-toneina löytyy muun muassa Ruisnappiset, Korpi- jälkiuunipala, Pehmeä Porkkana ja RuisRuis.

Kaikki nämä muutokset on nyt myös viety pakkauksiin – haluamme tehdä kuluttajille tiedon löytämisen helpoksi.

Tutustu leipomon ton-ton valikoimaan!