404 – Sivua ei löytynyt

Tuoretta leipää Antellilta Oulusta Rovaniemelle 1.11.2014 lähtien

Julkaistu 3.11.2014

Image for Tuoretta leipää Antellilta Oulusta Rovaniemelle 1.11.2014 lähtien

Antell aloittaa leipomotuotteiden toimittamisen omassa jakelussa Oulun lähileipomosta vähittäiskauppoihin Tervolaan, Muurolaan ja Rovaniemelle 1.11.2014 lähtien. Aikaisemmin kuljetus on tapahtunut kaupparyhmien jakelun mukana. Haluamme tarjota kuluttajille tuoretta ja herkullista, luonnon omista raaka-aineista leivottua leipää.

Rovaniemeläiset ovat aina pitäneet Antellin tuotteista ja Antellilla iloitaankin siitä, että saamme palvella rovaniemeläisiä entistä paremmin. Poratien leipomossa leivotut tuotteet matkaavat aikaisempaa suotuisemmissa olosuhteissa Napapiirille, joka takaa tuotteiden herkullisuuden säilyvän aina ruokapöytään saakka. Uusi jakelutapa mahdollistaa myös sen, että kuluttaja löytää Antellin tuotteita yhä useammasta vähittäiskaupasta Rovaniemellä.

Antell on pohjoissuomalainen perheyritys ja kaikki tuotteemme leivotaan Oulussa. Leipiemme raaka-aineet pyrimme aina hankkimaan lähialueemme tuottajilta. Leivontaan käyttämämme jauhot tulevat meille Kinnusen lähimyllystä Utajärveltä.Herkullisuus on päätavoitteemme, siitä emme tingi. Lisäksi haluamme olla erityisen hyviä erityisruokavalioissa.”, toteaa varatoimitusjohtaja AnnukkaLantto

Lisätietoja:
Varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, puh. 020 770 2312annukka.lantto@antell.fi
Markkinointipäällikkö Tiina Nurmela, puh. 020 770 2076 , tiina.nurmela@antell.fi