404 – Sivua ei löytynyt

Antell siirtyy konsernirakenteeseen

Julkaistu 12.6.2015

Katri Antell Oy:n toimitusjohtaja Sakari Annala jäi 1.6. eläkkeelle 25 vuoden työuran jälkeen Antellilla. Tomi Lantto aloitti samana päivänä Antell-konsernin toimitusjohtajana ja Annukka Lantto Antell-konsernin varatoimitusjohtajana.

Tomi Lantto ja Annukka Lantto ovat molemmat työskennelleet perheyhtiössä eri tehtävissä yli 20 vuoden ajan. Viimeiset 1,5 vuotta Tomi on toiminut kaikkien Antellin liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtajana ja Annukka varatoimitusjohtajana. Antell-konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi kolme liiketoimintayhtiötä, Antell-Ravintolat Oy, Antell-Leipomot Oy ja Antell-Kahvilat Oy.

Konsernirakenteeseen siirtymisen myötä aloitti toimintansa myös Antell-konsernin johtoryhmä. Johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Tomi Lantto, varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, henkilöstön kehittäjä (HRD) Riitta Anttila, markkinointipäällikkö Mari Kähkönen, talous-ja tukipalvelujohtaja Marika Heikkala, Antell-Ravintolat Oy:n operatiivinen liiketoimintajohtaja Anja Kahri, Antell-Leipomot Oy:n tuotantopäällikkö Riika Lantto, Antell-Kahvilat Oy:n kahvilaliiketoiminnan päällikkö Tanja Valtonen sekä johdon assistentti Karoliina Hannula.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, p. 020 770 2070, tomi.lantto @antell.fi
Varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, p. 020 770 2312, annukka.lantto @antell.fi

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työpaikka. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 46,1 milj. euroa, ja palveluksessamme onnoin 600 osaavaa ammattilaista.