404 – Sivua ei löytynyt

Vesivahinko Kauppurienkatu 7:ssa

Julkaistu 11.8.2016

Hyvät asiakkaamme!

Oulussa Kauppurienkatu 7 kiinteistössä on reilu viikko sitten tapahtunut vesivahinko. Kiinteistössä sijaitsevaan Cafe Piha -kahvilaamme on valunut suuria määriä vettä. Vahinkojen laajuuden vuoksi olemme valitettavasti joutuneet sulkemaan kahvilan korjausten ajaksi, joiden kestoa emme pysty vielä arvioimaan. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme teiltä kärsivällisyyttä. Avaamme kahvilan uudelleen heti, kun mahdollista. Ilmoitamme aikatauluista tarkemmin Facebook-sivuillamme sekä kotisivuillamme, joten pysykäähän kuulolla!

Keskustan alueella palvelemme teitä Rotuaarin ja Kalevankulman kahviloissamme! Tervetuloa herkuttelemaan!

Kahviloidemme yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Kahvilaliiketoiminnan päällikkö
Tanja Valtonen
p. 020 770 2065