404 – Sivua ei löytynyt

Antell investoi leipomon tulevaisuuteen

Julkaistu 20.4.2017

Antell investoi vahvasti leipomotoimintaansa Oulussa. Investoinnit kohdistuvat sekä leipomokoneisiin että henkilöstöön. Kaiken taustalla on halu panostaa siihen, mistä Antell Pohjois-Suomessa tunnetaan: herkullisiin leipomotuotteisiin.

Leipomossa pyörii uusi leivontalinja, joka käsittelee taikinaa erittäin hellävaraisesti. Tämä vaikuttaa suoraan tuotteiden muhkeuteen ja pehmeään suutuntumaan. Linjalla leivotaan tällä hetkellä kahvileipiä. Tutut, mutta laadultaan uudistuneet Antellin kahvileipätuotteet ovat jo vähittäiskaupoissa saatavilla.

”Maku on yksi Antellin arvoista ja tuotteidemme laadun perusta”, perheyrittäjä, varatoimitusjohtaja Annukka Lantto kertoo. ”Uusi linjamme antaa monipuolisia mahdollisuuksia tuotteiden laadun parantamiseen: uusia muotoja, monenlaisia makuyhdistelmiä tai koristeluja. Linja mahdollistaa myös entistä luonnollisemman leipomisen. Vaikka tuotteidemme raaka-aineluettelot lyhenevät, saamme uunista ulos kuohkeampia tuotteita.”

Investointien kokonaissumma vuonna 2017 on yhteensä noin miljoona euroa. ”Investointimme turvaa sen, että Antell työllistää jatkossakin leipomoalan ammattilaisia Oulussa”, jatkaa Lantto. ”Olemme vahvasti pohjoissuomalainen yritys ja välillisesti työllistämme Pohjois-Suomessa myös muita yrittäjiä ja yrityksiä.”

”Leipomo on perheellemme sydämen asia. Lähtihän koko Antellin yritystoiminta liikkeelle yhden naisen leipomosta”, Annukka Lantto summaa. ”Strategiamme mukaisesti panostamme nyt leipomon kasvuun. Investoimalla varmistamme, että Antellin tuotteita voidaan toimittaa koko Suomeen.”

Antell-Leipomot Oy, nopeat faktat:
Henkilöstö noin 80 leipomoalan ammattilaista
Sijainti Oulussa, Poratie 5
Liikevaihto noin 6,5 miljoonaa euroa (2016)
Investoinnit 1 miljoona euroa (2017)

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö. Konsernin liikevaihto oli 50,2 miljoonaa euroa vuonna 2016. Konsernin palveluksessa on noin 600 henkilöä.

Lisätietoa:
Varatoimitusjohtaja Annukka Lantto, p. 020 770 2312, annukka.lantto@antell.fi