Saavutettavuustyökalut

Otamme koronapassin käyttöön 28.12. alkaen

Julkaistu 22.12.2021

Image for Otamme koronapassin käyttöön 28.12. alkaen

Valtakunnallisten ravintolarajoitusten tiukentuessa Antell ottaa kaikille asiakkaille avoimissa lounasravintoloissaan käyttöön koronapassin. Asiakaspaikoista on käytössä 75 prosenttia normaalista asiakaspaikkamäärästä.

Koronapassi tarkistetaan 28.12. alkaen kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailta, jotka jäävät nauttimaan ruokaa ravintolan tiloihin. Noutoruokaa hakevilta passia ei vaadita.

Koronapassin käyttö tulee jatkumaan valtioneuvoston ja MaRa ry:n ohjeistusten mukaisesti.

Ruoka- ja henkilöstöravintolat ovat THL:n riskiluokituksen mukaan vähäisen tartuntariskin toimijoita. Kiinnitämme jatkossakin asiakkaidemme terveysturvallisuuteen erityistä huomiota. Tervetuloa Antellille!