Saavutettavuustyökalut

Hyvää joulua!

Julkaistu 23.12.2021

Image for Hyvää joulua!

Vaiherikas vuosi on päättymässä. Pandemiaa ei vielä ole päihitetty, ja se on ollut meille Antellillakin yhtä aikaa niin toimintamme kirittäjä kuin rajoittaja. Olemme sopeuttaneet ja kehittäneet, molempia nopeassa tahdissa.

Uudessa normaalissa asiakkaiden palaute on entistäkin arvokkaampaa. Palvelut kehittyvät vain asiakkaiden kanssa yhteistyössä.

Saimme tänä vuonna kahdesta isosta mielikuvatutkimuksesta kannustavat tulokset. T-Median Luottamus & Maine -tutkimuksessa Antellin maine oli noussut kaikilla tutkimuksen osa-alueilla ja oli erityisen vahva tuotteissa ja palveluissa. Samoin Taloustutkimuksen TEP -tutkimuksessa Antell oli toimialan kärkeä tuotteiden laadussa ja asiakaspalvelussa. Vastaajat olivat antaneet korkeat arvosanat myös henkilöstömme ammattitaidolle sekä Antellin maineelle työnantajana.

Palvelukokemus syntyy kohtaamisista. Olemme ylpeitä henkilöstöstämme, joka on voittanut asiakkaiden luottamuksen puolelleen ja on tarjonnut välillä vaihtelevissakin olosuhteissa hyvää palvelua ja herkullista ruokaa.

Kiitos asiakkaillemme tästä vuodesta.

Me antellilaiset toivotamme kaikille hyvää joulua. Terveysturvallisiin tapaamisiin jälleen ensi vuonna!

lämpimin terveisin
Mari Kähkönen
kaupallinen johtaja