Antell Aino
- Open Mon–Fri 7.00–15.00
- Lunch Mon–Fri 10.30–13.40
- Breakfast Mon–Fri 7.30–9.30
Lunch – week 18
(28.4.-4.5.2025)
Wednesday 30.4.
- Pear and parsnip soup (Veg, D, L, G, A)
- Vegetable moussaka (D, L, A)
- Frankfurter mix (D, L, G, A), Mashed potatoes with bacon (L, G, A), Dijon and apple mayonnaise (D, L, G, A)
- Lemon-seasoned tuna and wholegrain pasta gratin (L, A), Oven-roasted carrots with mustard M (Veg, D, L, G, A)
- Pear and parsnip soup (Veg, D, L, G, A)
- Chorizo salad (D, L, G)
- Mini donuts (L, A)
Thursday 1.5.
Closed
Friday 2.5.
- Roasted beetroot soup (L, G, A)
- Chili sin carne (Veg, D, L, G), Rice (Veg, D, L, G)
- Chicken Piccata - creamy lemon chicken (D, L, A), Roasted broccoli (Veg, D, L, G)
- Berry salad & caramel sauce (L, G, A)
We reserve the right to changes.
(Veg) Vegan
(D) Dairy free
(L) Lactose free
(LL) Low in lactose
(G) Gluten free
(A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.
Keskiviikko 30.4.
- Lounasbuffet
- Päärynä-palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G, A)
- Härkis-lehtikaalimoussakaa (M, L, A)
- Nakkilajitelma (M, L, G, A), Pekoni-perunamuusia (L, G, A), Dijon-omenamajoneesi (M, L, G, A)
- Sitruunainen tonnikalapastavuoka (L, A), Sinappisia uuniporkkanoita (Veg, M, L, G, A)
- Delilounas
- Päärynä-palsternakkakeittoa (Veg, M, L, G, A)
- Chorizo-salaattia (M, L, G)
- Jälkiruoka
- Minimunkkeja (L, A)
Torstai 1.5.
Suljettu
Perjantai 2.5.
- Lounasbuffet
- Paahdettua punajuurisosekeittoa (L, G, A)
- Chili con Jauhis (Veg, M, L, G), Riisiä (Veg, M, L, G)
- Creamy chicken piccata - Kermainen sitruuna kananpoika (M, L, A), Paahdettua parsakaalia (Veg, M, L, G)
- Jälkiruoka
- Marjasalaattia & kinuskia (L, G, A)
Oikeus muutoksiin pidätetään.
(Veg) Vegaaninen
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(G) Gluteeniton
(A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.
Give us feedback
We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.
Give us feedbackSubscribe to our lunch menu newsletter
You will receive our lunch menu weekly.