Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–to 7.30–14.30, pe 7.30–14.00
  • Lounas ma–to 10.45–13.30, pe 10.45–13.00,  , Hinta 13,70€
  • Aamiainen kesätauolla 3.6–4.8.,  ,  ,  

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan.

Lisätiedot sähköpostilla kalle.kontu@antell.fi tai antell.alberga@antell.fi, sekä puhelimella 020 770 2089.

Lounas – viikko 25

(16.-22.6.2025)

Maanantai 16.6.

  • Antellin Kasvimpaa - Rendang - indonesialaista kanacurrya (M, L, G, A)
  • Lihapyöryköitä kastikkeessa (M, L, G, A)
  • Villiriisiä (Veg, M, L, G)
  • Paahdettuja yrttiperunoita (Veg, M, L, G)
  • Puutarhurin grillattuja kasviksia (Veg, M, L, G)
  • Kukkakaalikeittoa (L, G, A)
  • Kasviskaalikääryleitä (M, L, A)
  • Puolukkasurvosta (Veg, M, L, G)
  • Sitruunarahkaa (L, G, A)

Tiistai 17.6.

  • Palapaistia (L, A)
  • Itte tehtyjä brasilialaisia kalakakkuja (L, G, A)
  • Sitruuna-jogurttikastiketta (L, G, A)
  • Perunoita (Veg, M, L, G)
  • Baharat-maustettuja papuja (Veg, M, L, G)
  • Kasvissosekeittoa (L, G, A)
  • Metsäsienirisottoa (VL, G, A)
  • Karpalokiisseliä (Veg, M, L, G)
  • Kermavaahtoa (L, G, A)

Keskiviikko 18.6.

  • Creamy chicken piccata - kermaista sitruunakanaa (L, G, A)
  • Wieninleikkeitä (M, L, A)
  • Annanperunoita (L, G, A)
  • Pennepastaa (Veg, M, L, A)
  • Fenkoli-varhaiskaali-mustapapupaistosta (Veg, M, L, G)
  • Aurajuustokeittoa (L, G, A)
  • Munakoiso-quorn -currya (M, L, G, A)
  • Herukkarahkaa (L, G, A)

Torstai 19.6.

  • Porsaanniskaa juureshöystöllä (M, L, G, A)
  • Katkarapuskagentäytettä (L, G, A)
  • Basmatiriisiä (Veg, M, L, G), Uuniperunaa (Veg, G)
  • Yrttisiä neulapapuja (Veg, M, L, G)
  • Kasvishernekeittoa (Veg, M, L, G, A)
  • Kasviskoftat - kasvispihvejä marokkolaisittain (M, L, G, A)
  • Korianterijogurttia (L, G, A)
  • Antellin pannukakkua (L, A)
  • Kermavaahtoa (L, G, A)
  • Mansikkahillo

Perjantai 20.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Monday 16.6.

  • Rendang - Indonesian chicken and tofu curry (D, L, G, A)
  • Meatballs in sauce (D, L, G, A)
  • Wild rice (Veg, D, L, G)
  • Herb-roasted potatoes (Veg, D, L, G)
  • Grilled vegetables (Veg, D, L, G)
  • Cauliflower soup (L, G, A)
  • Vegetarian cabbage rolls (D, L, A)
  • Lingonberry purée (Veg, D, L, G)
  • Lemon quark (L, G, A)

Tuesday 17.6.

  • Pot roast (L, A)
  • Brazilian fish cakes (L, G, A)
  • Lemon and yogurt dressing (L, G, A)
  • Potatoes (Veg, D, L, G)
  • Baharat-seasoned pinto beans (Veg, D, L, G)
  • Pureed vegetable soup (L, G, A)
  • Wild mushroom soup (LL, G, A)
  • Cranberry kissel (Veg, D, L, G)
  • Whipped cream (L, G, A)

Wednesday 18.6.

  • Chicken Piccata - creamy lemon chicken (L, G, A)
  • Wiener schnitzels (D, L, A)
  • Potato bake (L, G, A)
  • Penne pasta (Veg, D, L, A)
  • Fennel, cabbage and black bean bake (Veg, D, L, G)
  • Blue cheese soup (L, G, A)
  • Eggplant and quorn curry (D, L, G, A)
  • Currant quark (L, G, A)

Thursday 19.6.

  • Pork neck with root vegetable garnish (D, L, G, A)
  • Shrimp skagen filling (L, G, A)
  • Basmati rice (Veg, D, L, G), Oven baked potatoes (Veg, G)
  • Herb-seasoned green beans (Veg, D, L, G)
  • Vegetarian pea soup (Veg, D, L, G, A)
  • Vegetarian koftas - Maroccan style vegetable patties (D, L, G, A)
  • Coriander-seasoned yogurt (L, G, A)
  • Antell´s homemade pancake (L, A)
  • Whipped cream (L, G, A)
  • Strawberry jam

Friday 20.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta