Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Lounas. 12,70€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  

Ravintolan terveiset

Tervetuloa itte tehdylle lounaalle Antell Albergaan! Laskiainen lähestyy, tilaa meiltä herkut yrityksesi tilaisuuksiin tai tarjoa vaikkapa laskiaispullakahvit. Lisätiedot ravintolapäälliköltä kalle.kontu@antell.fi tai ravintolan sähköpostista antell.alberga@antell.fi

Lounas – viikko 5

(30.1.-5.2.2023)

Perjantai 3.2.

  • Pippurihärkää (A, G*, L)
  • Kalkkunapaella (A, G*, L, M)
  • Paahdettu paprika ja sipuli (G*, L, M, Veg)
  • Piparjuurimuusi (A, G*, L)
  • Kvinoa-riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Marokkolaista kurpitsakeittoa (A, G*, L, M, Veg)
  • Feta-kasvispihvit (A, G*, VL)
  • Inkivääri-pestokastike (A, G*, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta