Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 7.30–14.30
  • Lounas ma–pe 10.45–13.30,  , Hinta 13,70€
  • Aamiainen ti–to 7.30–9.30,  , Aamiainen. 9,50€

Buffetlounas 13,70 €, aamiainen 9,50 €

Lounas – viikko 18

(28.4.-4.5.2025)

Keskiviikko 30.4.

  • Yrttistä porsaankylkeä (G, L, M)
  • Chipotlemaustettua ranskankermaa (A, G, L)
  • Kalakormaa (A, G, L)
  • Kermaperunoita (A, G, L)
  • Kukkakaalia (G, L, M, Veg)
  • Riisiä (G, L, M, Veg)
  • Basilika-tomaattikeittoa (A, G, L, M, Veg)
  • Kurpitsa-linssi-tofu-kasvisrisottoa (A, G, L, M, Veg)
  • Omenakiisseliä ja fariinikermaa (A, G, L)

Torstai 1.5.

Suljettu

Perjantai 2.5.

  • Makkaramix (A, L, M)
  • Lihapyöryköitä (A, L, M)
  • Dijon-bearnaisekalaa (A, G, VL)
  • Kukka- ja lehtikaalia (G, L, M, Veg)
  • Paistettuja perunoita (G, L, M, Veg)
  • Juuresriisiä (A, G, L, M, Veg)
  • Täyteläistä porkkanasosekeittoa (A, G, L)
  • Kevätkääryleitä (A, L, M, Veg)
  • Itte tehtyä hapanimeläkastiketta (A, G, L, M, Veg)
  • Raparperi-vaniljarahkaa (A, G, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Ravintolapäällikkö
0207702090

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta