Antell Alberga

  • Bertel Jungin aukio 1, 02600 Espoo
  • 020 770 2090
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8am–4pm
  • Lunch Mon–Fri 11am–2pm
  • Breakfast Mon–Fri 8am–10am

Greetings from the restaurant

Our restaurant will be open Sep 5th 2022!

Takeaway

You can buy tasty home-made lunch also for takeaway from our restaurant daily. We also sell seasonal treats and coffee!

Lunch – week 50

(11.-17.12.2023)

Christmas lunch is served on Tuesday 12th. Lucia's day will be celebrated on Wednesday 13th of December. There will be Lucia's day presentation at the restaurant between 9.45 and 10.00. Restaurant will be serving mulled wine and something sweet. Christmas porridge, mulled wine and gingerbread cookies are served on Tuesday 19th of December for everyone working in Alberga Business Park. Newsec and restaurant are offering these for all our customers free of charge. You are warmly welcome to all these events.

Tuesday 12.12.

  • Christmas ham
  • Dark blackcurrant and mustard sauce (A, G*, L, D)
  • Traditional Finnish rutabaga casserole (A, L)
  • Carrot casserole (A, L)
  • Traditional Finnish potato casserole (A, L)
  • Mildly smoked salmon (A, G*, L, D)
  • Boiled potatoes (G*, L, D, Veg)
  • Almond pannacotta served with gingerbread crust (A, L)
  • Home made lingonberry-cinnamon glogg (G*, L, D, Veg)

Wednesday 13.12.

  • Rye breaded chicken (A, L, D)
  • Paprika and chili mayo (A, G*, L, D)
  • Pork shoulder served in BBQ-sauce (A, L, D)
  • Dark rice (G*, L, D, Veg)
  • Root vegetable and potato casserole (G*, L, D, Veg)
  • Cauliflower (G*, L, D, Veg)
  • Vegetable borschtsoup served with sour cream (A, G*, L)
  • Filipino style soy adobo (A, G*, L, D, Veg)
  • Chocolatepudding (A, G*, L)

Thursday 14.12.

  • Beef Rostoc (A, G*, L)
  • Oat-breaded Baltic herring (A, L, D)
  • Sour cream, cucumber and dill sauce (A, G*, L)
  • Traditional Southern-Swedish potato casserole (A, G*, L)
  • Oven tomatoes (G*, L, D, Veg)
  • Smooth carrot and coconut soup (G*, L, D, Veg)
  • Panang curry made from Quorn (A, G*, L, D)
  • Åland style pancake, jam and whipped cream (A, L)

Friday 15.12.

  • Italian style pork tenderloin (A, G*, L)
  • Chicken Limoncello (A, G*, L)
  • Long grain rice (G*, L, D, Veg)
  • Pennepasta (A, L, D, Veg)
  • Honey and tarragon roasted sweet potatoes (G*, L, D)
  • Smooth peasoup seasoned with fresh mint (A, G*, L)
  • Spring rolls (A, L, D, Veg)
  • Sweet chili sauce
  • Lingonberries and oats (A, L)

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Joululounas tarjolla tiistaina 12.12. klo 10.45 - 13.30. Keskiviikkona 13.12. Lucian päivä, ravintolassa Lucian päivän esitys klo 9.45 - 10.00. Tarjolla glögiä ja pientä makeaa yhteistyössä kiinteistön kanssa. Tiistaina 19.12. kiinteistö tarjoaa kaikille vuokralaisilleen joulupuuron klo 8.00 - 9.30 välissä ravintolassa. Lämpimästi tervetuloa kaikkiin jouluisiin tapahtumiin.

Tiistai 12.12.

  • Joulukinkkua
  • Tumma mustaherukka-ryytisinappikastike (A, G*, L, M)
  • Lanttulaatikko (A, L)
  • Porkkanalaatikko (A, L)
  • Imelletty perunalaatikko (A, L)
  • Kevyesti savustettua lohta (A, G*, L, M)
  • Keitetyt perunat (G*, L, M, Veg)
  • Manteli pannacotta ja piparkakkumurua (A, L)
  • Talon puolukka-kaneliglögiä (G*, L, M, Veg)

Keskiviikko 13.12.

  • Ruispaneroitu broilerileike (A, L, M)
  • Paprika-chilimajoneesi (A, G*, L, M)
  • Porsaanniskaa BBQ-kastikkeessa (A, L, M)
  • Tummaa riisiä (G*, L, M, Veg)
  • Juures-perunapaistos (G*, L, M, Veg)
  • Kukkakaalia (G*, L, M, Veg)
  • Kasvisborssikeittoa ja smetanaa (A, G*, L)
  • Filippiiniläinen soija-adobo (A, G*, L, M, Veg)
  • Suklaavanukas (A, G*, L)

Torstai 14.12.

  • Härkää Rostoc (A, G*, L)
  • Kauraleivitettyjä silakkapihvejä (A, L, M)
  • Kermaviili-kurkku-tillikastike (A, G*, L)
  • Skånen perunat (A, G*, L)
  • Uunitomaattia (G*, L, M, Veg)
  • Kookos-porkkanasosekeitto (G*, L, M, Veg)
  • Panang Curry Quorn (A, G*, L, M)
  • Ahvenanmaan pannukakku, kermavaahto ja hillo (A, L)

Perjantai 15.12.

  • Porsaan fileeleikettä italialaisittain (A, G*, L)
  • Limoncello-kanaa (A, G*, L)
  • Pitkäjyväinen riisi (G*, L, M, Veg)
  • Keitetty pennepasta (A, L, M, Veg)
  • Hunaja-rakuuna bataattia (G*, L, M)
  • Minttu-hernesosekeitto (A, G*, L)
  • Kevätkääryleet (A, L, M, Veg)
  • Sweet chili -kastike
  • Puolukkaherkku (A, L)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

 Kalle  Kontu

Kalle Kontu

Restaurant manager
0207702090

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback