Ympäristön hyvinvointi

«  Edellinen sivu

Ympäristöstä huolehtiminen on meidän jokaisen tehtävä, sillä isot valtameret syntyvät pienistä puroista. Kannamme omalta osaltamme vastuuta ympäristöstämme emmekä halua aiheuttaa sille turhaa kuormituksta.

Ruokiemme tuotannossa pyrimme suosimaan luomu- ja lähiruokaa, jotta aiheuttamamme hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Huomioimme kalalajien uhanalaisuuden ja kantojen heikkenemisen. Ravintoloissamme noudatetaan WWF:n kalaa ja äyriäisiä koskevia suosituksia eikä ravintoloissamme tarjota uhanalaisia kalalajeja. Työskentelyyn käytämme energiatehokkaita laitteita ja toimintatapoja, ja pyrimme myös minimoimaan tuottamamme jätteen määrän.

Tuotepakkauksemme valmistetaan aina mahdollisuuksien mukaan kierrätettävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tuotteidemme kuljettamisessa kauppoihin käytämme yhteiskuljetuksia muiden toimijoiden kanssa ja pienennämme näin kuljetuksista aiheutuvia vaikutuksia ympäristöön. Vastuullisten yhteistyökumppaneiden ja raaka-ainetoimittajien valitseminen kuuluu myös Antellin tapaan pitää huolta ympäristön hyvinvoinnista.