Konserni

Antell-konserni

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työpaikka. Antell työllistää valtakunnallisesti n. 600 alan ammattilaista, joista jokaisella on oleellinen rooli Antellin menestymisessä. Antellin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sen yhteydessä toimii myös Antellin oma leipomo. Siellä syntyvät kaikki herkulliset leipomotuotteemme, jotka toimitamme asiakkaillemme ympäri Suomea. Vuonna 2017 Antell-konsernin liikevaihto oli noin 52,4 miljoonaa euroa.

Antell-Ravintolat Oy:n maistuvaa ja itte tehtyä ruokaa tarjoaa noin 100 henkilöstöravintolaa Suomessa.  Antell-Kahvilat Oy tarjoaa herkkuhetkiä arkeen ja juhlaan ja  Antell-Leipomot Oy leipoo herkullisia ja aitoja leipomotuotteita.

Kehittyvä perheyritys

Vuodesta 1976 Antellin omistajina on toiminut Lanton perhe. Vuonna 2002 tapahtuneen sukupolvenvaihdoksen jälkeen yritystä johtavat Lanton sisarukset Tomi ja Annukka. Tomi toimii konsernin liiketoimintayhtiöiden toimitusjohtajana ja Annukka varatoimitusjohtajana.

Tomin ja Annukan johdolla Antell jatkaa kasvua ja kehittymistään. Pidämme tiukasti kiinni ohjenuoristamme, jotka ovat olleet yrityksemme tunnusmerkkejä sen perustamisesta lähtien; tuoreus, laadukkaat raaka-aineet, herkulliset maut ja asiakkaidemme kuunteleminen ovat Antellia aidoimmillaan. Myös osaava henkilöstö on voimavara, jota Antellilla arvostetaan korkealle. Jokaisen antellilaisen panos on tärkeä osa yrityksen tarinaa ja tulevaisuutta.

Vieraile myös Antellin LinkedIn-sivulla.

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000