Konserni

Antell-konserni

Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola- ja kahvila-alan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 52,4 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 500 osaavaa ammattilaista.

Antellin ravintoloita ja kahviloita on noin 100 ympäri Suomen. Tarjoamme maistuvaa itte tehtyä ruokaa ja herkkuhetkiä arkeen ja juhlaan.

Kehittyvä perheyritys

Vuodesta 1976 Antellin omistajina on toiminut Lanton perhe. Tänä päivänä yritystä johtavat sisarukset Tomi ja Annukka Lantto. Tomi toimii konsernin toimitusjohtajana ja Annukka varatoimitusjohtajana.

Antell jatkaa kasvua ja kehittymistään. Pidämme tiukasti kiinni ohjenuoristamme, jotka ovat olleet yrityksemme tunnusmerkkejä sen perustamisesta lähtien; tuoreus, laadukkaat raaka-aineet, herkulliset maut ja asiakkaidemme kuunteleminen ovat Antellia aidoimmillaan. Myös osaava henkilöstö on voimavara, jota Antellilla arvostetaan korkealle. Jokaisen antellilaisen panos on tärkeä osa yrityksen tarinaa ja tulevaisuutta.

Vieraile myös Antellin LinkedIn-sivulla.

INFO

Poratie 5,
90140 Oulu
p. 020 770 2000