Tuoreimmat

31.01.2019

Antellin Jutta Kokkonen ja Ritva Lehtinen PRO-voittoon

TIEDOTE 31.1.2019

Antellin Jutta Kokkonen ja Ritva Lehtinen PRO-voittoon

PRO-palkinnot ovat horeca-alan arvostetuimmat tunnustukset. Tänä vuonna Antellilla oli kilpailussa kolme finalistia ja kahdessa sarjassa antellilaiset voittivat PRO2019-tunnustuksen. Antell Gallerian kahvilapäällikkö Jutta Kokkonen voitti Kahvilan työntekijä -sarjan ja Antell-ravintola Työtehoseuran kokki Ritva Lehtinen voitti Ammattikeittiön kokki -sarjan.

PRO-palkitun kahvilan työntekijän valtteja ovat aitous, vahva osaaminen ja esimerkin näyttäminen työkavereille. Antell Gallerian Jutta Kokkonen vastaa kolmen kahvilan kokonaisuudesta. Hänelle työssä on parasta toisaalta sen käytännönläheisyys, mahdollisuus nopeisiinkin parannuksiin. Toisaalta Jutta saa virtaa mahtavasta työyhteisöstä ja asiakkaista.

PRO-palkittu ammattikeittiön kokki on alan moniosaaja. Antell-ravintola Työtehoseuran Ritva Lehtinen nauttii vaihtelevasta työstään lounaiden ja edustusruokien valmistajana. Ritva laittaa itsensä likoon joka päivä sataprosenttisesti ja valmistaa itte tehtyä ruokaa suurella sydämellä. Tyytyväisten asiakkaiden välitön palaute on paras kiitos työstä.

PRO on Aromi-lehden järjestämä horeca-alan ammattilaisten kilpailu, jonka tarkoitus on antaa tunnustusta alan parhaille ja kohentaa koko alan arvostusta. Kilpailun tuomaristo koostuu ravintola-alan ammattilaisista sekä alan puolestapuhujina tunnetuista yhteiskunnallisista vaikuttajista.

Lisätietoa:
Liiketoimintajohtaja Tiina Nieminen, puh. 020 770 2073, tiina.nieminen@antell.fi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Mari Kähkönen, puh 020 770 2076, mari.kahkonen@antell.fi
http://propalkinnot.fi

Takaisin