Tuoreimmat

23.12.2014

Antell-Ravintolat tutkitusti Suomen paras henkilöstöravintola

Antell-Ravintolat Oy on jälleen valittu valtakunnallisessa TEP -yrityskuvatutkimuksessa (TEP = Talouselämän päättäjät) Suomen parhaaksi henkilöstöravintola-alan yritykseksi. Talouselämän päättäjät antoivat Antell-Ravintoloille alan parhaan yleisarvosanan (7,82). Antell on ollut kärkisijalla jo kolmena vuotena neljästä.

Antellin omat asiakkaat ovat kaikkein tyytyväisimpiä toimialalla
Vastaajat, jotka tuntevat Antell-Ravintolat asiakassuhteen perusteella, antoivat Antellille selkeästi alan parhaan yleisarvosanan (8,01). Tutkimuksessa kysyttiin yrityksiltä myös halukkuutta suositella henkilöstöravintolaa. Vastauksia kerättiin vain yrityksiltä, jotka tuntevat henkilöstöravintolan joko kokemuksen tai asiakassuhteen perusteella. Antell-Ravintolat Oy:n saama nettosuositteluindeksi oli 24, kun alan seuraavan toimijan indeksi oli 9.

Tuotteiden laatu on talouselämän päättäjille tärkein asia
Antell sai parhaat arvosanat tutkimuksessa tuotteiden laadusta, asiakaspalvelusta ja työnantajamaineesta. Yrityspäättäjien mielestä tärkein yrityskuvatekijä on tuotteiden laatu, asiakaspalvelua pidettiin kolmanneksi tärkeimpänä tekijänä.

Antellilla iloitaan tuloksista tiedostaen jatkuvan toiminnan kehittämisen tarve myös tulevaisuudessa – tavoitteenamme on Suomen laadukkain lounas jatkossakin. ”Meillä on jokaisessa ravintolassa oma ruokalista, ja valmistamme ruuan aidoista raaka-aineista paikan päällä itse. Se on asia, jota ruokailijat arvostavat. Hyvä ruoka parantaa merkittävästi työntekijöiden jaksamista, terveyttä ja työhyvinvointia. Tämä on yrityspäättäjille koko ajan tärkeämpää”, kertoo Antell-Ravintoloiden toimitusjohtaja Tomi Lantto. ”Myös Antellilla työhyvinvointi on tärkeä asia, joka heijastuu asiakaspalveluun”, Lantto toteaa.

TEP-tutkimus on Taloustutkimus Oy:n tuottama suomalaisten yrityspäättäjien mielikuvia kartoittava kyselytutkimus, jossa arvioidaan kahdeksaa henkilöstöruokailutoimialalla toimivaa yritystä (Antell-Ravintolat, Eurest, Fazer Food Services, ISS Palvelut, Leijona Catering, Palmia, Sodexo, Unicafe ). Syksyllä 2014 toteutettuun kyselyyn vastasi yhteensä 1346 työelämän päättäjää, joista henkilöstöruokailualan yrityksiä arvioi 907 vastaajaa.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Tomi Lantto, Antell-Ravintolat Oy, puh. 020 770 2070, tomi.lantto@antell.fi

Takaisin