28.08.2013

Antellilta uutta syksyyn: kaurainen Rouheneliö ja omenainen Kukkakranssi

Syyskuun alussa myyntiin tuleva uusi Antellin Rouheneliö on rouheinen, runsaskuituinen ja laktoositon ruokaleipäuutuus. Reilu koko sopii vaikka koululaisen välipalaevääksi tai täytettynä vaikkapa kevyeksi lounaaksi.

Lokakuun alussa lanseerattava Antellin Kukkakranssi on omenainen, karskien antellilaisten leipurimiesten Oulun Karjasillalla rakkaudella leipoma herkullinen kahvileipä. Kranssin sisältä löytyy pehmeää omenatäytettä, ja päällä on runsaasti raesokeria. Kranssi kruunaa kahvipöydän!

Sekä Rouheneliö että Kukkakranssi ovat maidottomia ja laktoosittomia. Antell haluaa huomioida kaikissa tuotteissaan erityisryhmät ja -ruokavaliot yhä paremmin – herkullisuudesta tinkimättä.

Rouheneliön tuoteominaisuudet:

- maidoton

- laktoositon

- ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää eikä mantelia

- paino: 440 g (6 kpl/pss)

Kukkakranssin tuoteominaisuudet:

- maidoton

- laktoositon

- ei sisällä kananmunaa, soijaa, pähkinää eikä mantelia

- paino: 450g

Tarkat tuotetiedot löytyvät www-sivuiltamme tuotehaun kautta.

Lisätietoja ja tuotenäytteitä toimitamme mielellämme pyynnöstä:

viestintäpäällikkö Liisa Humalamäki, 020 770 2318, liisa.humalamaki@antell.fi

Takaisin