Antell Bonus

  • Maariankatu 4, 20101 Turku
  • 020 770 2153
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 8.00–14.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Lounas – viikko 49

(5.-11.12.2022)

Keskiviikko 7.12.

  • Lihapullat (M, L, G*, A)
  • Pekoni-kermakastike (L, G*, A)
  • Kikherne-kasviscurry (Veg, M, L, G*)
  • Keitetyt perunat (Veg, M, L, G*)
  • Riisi (Veg, M, L, G*)
  • Kahden kalan keitto (L, G*, A)
  • Possun savupaisti (M, L, G*), kananmuna (M, L, G*, A)

Torstai 8.12.

  • Kermainen savulohipastavuoka (L, A)
  • Härkis-lehtikaalimoussaka (L, G*, A)
  • Kermainen kanakeitto (L, G*, A)
  • Pestobroileria (M, L, G*), raejuusto (L, G*, A)

Perjantai 9.12.

  • Chicken Kiev (L, A)
  • Curry-ananasmajoneesi (M, L, G*, A)
  • Tofu-pinaatti-kasvispiirakka (L, A)
  • Lohkoperunat (Veg, M, L, G*)
  • Juuresriisi (Veg, M, L, G*, A)
  • Siskonmakkarakeitto (M, L, G*, A)
  • Lämminsavulohta (M, L, G*, A), juustolastuja (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Juuso  Alamäki

Juuso Alamäki

Ravintolapäällikkö
020 770 2111

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta