Antell Futura I

  • Yrittäjänkatu 17, 65380 Vaasa
  • 020 770 2208
  • antell.futura1@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–16.00
  • Kahvila ma–pe 8.00–16.00
  • Lounas ma–pe 10.30–13.30

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan ravintolaamme itte tehtyä maistuvaa lounasta viikon jokaisena arkipäivänä!

Aulakahvilastamme löydät raikkaita välipaloja, täytettyjä leipiä, makeita herkkuja sekä tietysti kahvia ja teetä.

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 38

(16.-22.9.2019)

Tiistai 17.9.

  • Tomaatti-mozzarellakeittoa ja päivän delivalikoima ( delikeitto tai -salaatti 7,20€) (VL, G*, A)
  • Massaman curry kalkkunaa (L, G*, A)
  • Härkäpapupihvejä ja basilikajogurttia (L, A)
  • Pitkään haudutettua naudan poskea punaviinikastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Suklaamousse (L, G*, A)

Keskiviikko 18.9.

  • Salvialla maustettua juustokeittoa ja päivän delivalikoima ( delikeitto tai -salaatti 7,20€) (L, G*, A)
  • Ylikypsää possu niskaa makeassa chilikastikkeessa (M, L, G*, A)
  • Melanzane (L, A)
  • Ruispaneroitu kananpojanfile ja sesam-inkiväärimajoneesi (L, A)
  • Juustokakku (VL, A)

Torstai 19.9.

  • Kukkakaalikeittoa ja päivän delivalikoima ( delikeitto tai -salaatti 7,20€) (L, G*, A)
  • Jauhelihamureke juustokastikkeessa ja perunamuusia (L, A)
  • Hernekeittoa (M, L, G*, A)
  • Paistettua kampelaa ja katkarapusmetanaa (L, G*, A)
  • Pannukakkua, hilloa sekä kermavaahtoa (L, A)

Perjantai 20.9.

  • Valkosipulikeittoa ja päivän delivalikoima ( delikeitto tai -salaatti 7,20€) (L, G*, A)
  • Pyttipannua (M, L, G*, A)
  • Lammaspullia yrtti-kermakastikkeessa (lammas: Uusi-Seelanti) (L, A)
  • Sienitäytteisiä ohukaisia (L, A)
  • Puolukka-pannacotta (L, G*, A)

Tuesday 17.9.

  • Tomato-mozzarellasoup and selection of todays delicacies (LL, G*, A)
  • Massaman curry turkey (L, G*, A)
  • Broadbeanpatties ja basil-yoghurt (L, A)
  • Long stewed beef cheek in red wine sauce (D, L, G*, A)
  • Chocolate mousse (L, G*, A)

Wednesday 18.9.

  • Cheesesoup flavoured with sage and selection of todays delicacies (L, G*, A)
  • Overcooked pork neck in sweet chilisauce (D, L, G*, A)
  • Melanzane (L, A)
  • Rye-breaded chickenfile and sesame-gingermayonnaise (L, A)
  • Cheesecake (LL, A)

Thursday 19.9.

  • Cauliflowersoup and selection of todays delicacies (L, G*, A)
  • Minced meatloaf in cheesesauce and mashed potatoes (L, A)
  • Pea soup (D, L, G*, A)
  • Fried flounder and shrimp-sour cream (L, G*, A)
  • Pancake, jam and whipped cream (L, A)

Friday 20.9.

  • Garlicsoup and selection of todays delicacies (L, G*, A)
  • Bubble and squeak (D, L, G*, A)
  • Lamb meatballs in herb-creamsauce ( lamb: New Zealand) (L, A)
  • Mushroom filled crepes (L, A)
  • Lingon pannacotta (L, G*, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Ravintolapäällikkö

Veli  Korhonen

Veli Korhonen

Ravintolapäällikkö
020 770 2208

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta