Antell Gradus

  • Paciuksenkatu 25, 00270 Helsinki
  • 020 770 2080
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 11.00–13.00
  • Lounas ma–pe 11.00–13.00

Ravintola kesätauolla 30.6-1.8.2025. Antell PK21 naapurissa avoinna vielä 30.6-4.7.2025. Helteistä heinäkuuta kaikille !!

Ravintolan terveiset

Tervetuloa nauttimaan itte tehtyä lounasta runsaasta buffetpöydästä klo 11-13! Katso myös toisen Paciuksenkadun Antellin lounaslista: Antell PK21.

Kevään ja kesän juhlat

Me teemme - sinä nautit. Tilaa Antellilta kotiin ja konttorille aidot juhlakauden tuoksut ja raikkaat maut. Kysy lisätietoja ravintolastasi.

Osta mukaan

Palvelemme sinua joka arkipäivä tarjoten maukasta, keittiömme itse valmistamaa ruokaa. Meiltä myös inspiroivat kokous- ja juhlatarjoilut. Ota rohkeasti yhteyttä ravintolapäällikköön! antell.gradus@antell.fi

Lounas – viikko 25

(16.-22.6.2025)

Ravintola suljettu Juhannusaattona pe 20.6.2025. Ihanaa Juhannusta !!

Maanantai 16.6.

  • Tempura turskaa (M), lime-kermaviiliä (L, G, A), kermaperunoita (L, G, A)
  • Texmex kanaa (M, G), kurkumariisiä (Veg, G)
  • Melanzane - munakoiso-tomaattivuokaa (L, G, A)
  • Mansikkarahkaa (L, G, A)

Tiistai 17.6.

  • Itte tehtyä naudanjauhelihamureketta kastikkeessa (M, G, A), pottuja (Veg, G)
  • Kasvimpi butter chicken kastike (L, G, A), basmatiriisiä (Veg, G)
  • Massaman currya tofulla (Veg, A)
  • Porkkana-banaani-omena-inkiväärifuitie (Veg, G)

Keskiviikko 18.6.

  • Korean kanaa (M, G, A), jasminriisiä (Veg, G)
  • Seifilettä choronkastikkeessa (VL, G, A), tillipottuja (Veg, G)
  • Hummuksella täytettyjä kesäkurpitsoja (Veg, G, A)
  • Antellin pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa (L, A)

Torstai 19.6.

  • Itte tehtyjä kirjolohi-ahvenmurekepihvejä (L, G, A), tillikermaviiliä (L, G, A), pottuja (Veg, G)
  • Meksikolaista beef chili pataa (M, G), villiriisiä (Veg, G)
  • Lehtipersilja-ricotta gnoccheja (A)
  • Suklaajäätelöä (vegaaninen keittiöstä) (L, G, A)

Perjantai 20.6.

Suljettu

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

The restaurant is closed on Midsummer Eve Friday 20.6.2025. Have a wonderful Midsummer !!

Monday 16.6.

  • Tempura cod (D), sour cream with lime (L, G, A), creamy potatoes (L, G, A)
  • Texmex chicken (D, G), turmeric rice (Veg, G)
  • Melanzane - aubergine & tomato casserole (L, G, A)
  • Strawberry quark (L, G, A)

Tuesday 17.6.

  • Home made (beef) meatloaf with sauce (D, G, A), potatoes (Veg, G)
  • Veggier butter chicken sauce (L, G, A), basmati rice (Veg, G)
  • Massaman curry with tofu (Veg, A)
  • Carrot-banana-apple & ginger fruitie (Veg, G)

Wednesday 18.6.

  • Korean chicken (D, G, A), jasmin rice (Veg, G)
  • Pollock fillet with choron sauce (LL, G, A), dill potatoes (Veg, G)
  • Hummus filled zucchini's (Veg, G, A)
  • Antell's pan cake, jam & whipped cream (L, A)

Thursday 19.6.

  • Home made rainbow trout & perch burger steak's (L, G, A), sour cream with dill (L, G, A), potatoes (Veg, G)
  • Mexican beef chili stew (D, G), wild rice (Veg, G)
  • Parsley & ricotta gnocchi's (A)
  • Chocolate ice cream (vegan from the kitchen) (L, G, A)

Friday 20.6.

Closed

We reserve the right to changes. (Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G) Gluten free (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

 Kati  Kiviranta

Kati Kiviranta

Ravintolapäällikkö
020 770 2080

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta