Antell HighWay

  • Viestikatu 7, 70600 Kuopio
  • 0207702200
  • [email]
  • Open Mon–Fri 8–14
  • Lunch Mon–Fri 10.30–13

Greetings from the restaurant

Please wash your hands and keep a safe distance to other patrons when visiting us. We recommend using face masks.

Thank you!

Eat in or take with you!

Lunch – week 49

(5.-11.12.2022)

Keskiviikko 7.12.

  • Highwayn savulohilaatikkoa (L, G*, A)
  • Cheddar-chiliburger (L, A)
  • Cheddar-kasvisburger (L, A)
  • Gluteeniton sämpylä keittiöstä (molemmat pihvit G)
  • Minttu-basilikamajoneesia (M, L, G*, A)
  • Ranskanperunoita
  • Bataattiranskalaisia

Torstai 8.12.

  • Lihapullia, tomaatti-kermakastiketta (L, G*, A)
  • Fish and Chips (L, A)
  • Remoulade -kastiketta (M, L, G*, A)
  • Juusto-kasvistäytteiset paprikat (L, G*, A)
  • Keitettyä täysjyväspagettia (Veg, M, L, A)
  • Peruna lankku

Perjantai 9.12.

  • Maissipaneroitua broileria (M, L, G*)
  • Porkkanahilloketta (Veg, M, L, G*)
  • Kasvismoussakaa (L, G*, A)
  • Lohkoperunoita (Veg, M, L, G*)
  • Höyrytetyä parsakaalia (Veg, M, L, G*)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Ursula  Nummi

Ursula Nummi

Restaurant manager
020 770 2200

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback