Antell HighWay

  • Viestikatu 7, 70600 Kuopio
  • 0207702200
  • [email]
  • Open ma–pe 8.00–14.00,sekätarvittaessatilauksesta
  • Café ma–pe 8.00–14.00jailtapäivisinklo18.00astisopimusasiakkaillekulkuavaimilla
  • Lunch ma–pe 10.30–13.00

Greetings from the restaurant

Please wash your hands and keep a safe distance to other patrons when visiting us. We recommend using face masks.

Thank you!

Eat in or take with you!

Lunch – week 17

(22.-28.4.2024)

Torstai 25.4.

  • Runsas salaattivalikoima lisäkkeineen
  • Itte tehtyjä juustoisia lohimurekepihvejä (L,G,A), limekastiketta (L, G*, A)
  • Keväistä riista-perunapaistosta (L, G*, A)
  • Kasvis Kofta -pihvejä mausteisessa kookoskastikkeessa (Veg, G*, A)
  • Keitettyjä perunoita ja basmatiriisiä
  • Kahvi/Tee tai Puolukka-banaani-kinuskirahkaa (L, G*, A)

Perjantai 26.4.

  • Runsas salaattivalikoima lisäkkeineen
  • Naudan jauhelihalasagnea (L, A)
  • Appelsiinibroileria (L, G*, A)
  • Grillattua munakoisoa, kirsikkatomaattia ja juustoa (L, G*, A)
  • Keitettyä riisiä
  • Kahvi/ tee tai Persikkakiisseliä (Veg,G), vaniljavaahtoa (L, G*, A)

Oikeus muutoksiin pidätetään. (Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G) Gluteeniton (A) Sis. allergeeneja. Kysy tarkemmat tiedot allergisoivista raaka-aineista henkilökunnalta.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Restaurant manager

Ursula  Nummi

Ursula Nummi

Restaurant manager
020 770 2200

Give us feedback

We would love to hear your opinion about us, our products and services. Please leave your comment by using the link below.

Give us feedback