Juuri nyt: Antell-sovellus tuo ruokalistat puhelimeesi! Lisää meidät ravintolalistalle koodilla 523112 Lue lisää

Antell Huuva

  • Haltonintie 1-3, 47400 Kausala
  • 040 179 0322
  • [email]
  • Avoinna ma–pe 6.30–13.30,  
  • Lounas ma–pe 10.30–12.00

Ravintolan terveiset

Antell Huuva tarjoaa sinulle maukasta ja ravitsevaa itte tehtyä lounasta. Meillä vietät myös kivat lounaspalaverit ja rentouttavat kahvihetket.

Voit tilata tarjoilut kokouksiin ja tilaisuuksiin oheisella lomakkeella tai alempaa sivulla sähköisellä lomakkeella.

Lounas – viikko 39

(26.9.-2.10.2022)

Lounas sisältää salaattipöydän , leivät , levitteet , ruokajuomat sekä kaksi kertaa viikossa jälkiruoan

Perjantai 30.9.

  • Parmesan kuorrutettua kanaa (L, A), Lohkoperunat, Mango-jogurttikastike, paahdettua kukka- ja parsakaalia (M, L)
  • Paahdettu paprikakeitto (L, G*, A)
  • Sisältää lisäksi leivät, juomat ja jälkiruoan
  • Marjapiirakka ja vaniljakastiketta (L, A)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen. Käytämme suomalaista lihaa. Ilmoitamme kirjallisesti mikäli alkuperämaa on joku muu.

Friday 30.9.

  • Parmesan glazed chicken (L, A), Mango yogurt sauce, Potato wedges, Roasted cauliflower and broccoli (D, L)
  • Roasted sweet pepper soup (L, G*, A)
  • Includes breads, drinks and dessert
  • Berry pie and vanilla sauce (L, A)

(Veg) Vegan (D) Dairy free (L) Lactose free (LL) Low in lactose (G*) Gluten free, produced in facilities where the allergen is handled (A) Includes allergens. Includes some of the following allergens: eggs and egg products, milk and dairy products, shellfish, molluscs, fish, peanuts, sesame, soya, sulphur dioxide and sulphites, nuts, cereal’s containing gluten, celery, mustard and lupin.
We use meat from Finland. We will notify in writing if the origin is some other country.

Ravintolapäällikkö

Marika  Aronen

Marika Aronen

Ravintolapäällikkö
040 179 0322

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta