Hyve

  • Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu
  • 0207702124
  • antell.hyve@antell.fi
  • Avoinna ma–pe 8.00–15.00
  • Lounas ma–pe 10.30–14.00

Maistuvaa huomenta

Aamiainen on päivän tärkein ateria, kertovat ravitsemusekspertit. Nauti maukas ja ravitseva aamiainen meillä!

Lounas – viikko 12

(18.-24.3.2019)

Tiistai 19.3.

  • Sipulipiirakkaa (L, A)
  • Tomaatti-mozzarellakalaa (G*, A)
  • Broileria Satay-kastikkeessa sis. pähkinää (M, G*, A)
  • fetajuustoa tai kasvispyörykkää
  • Wilhelmiinan pikkuleipää (L)

Keskiviikko 20.3.

  • Mifu-massamancurrya (L, G*, A)
  • Itte tehtyä jauhelihamureketta (L, A) , Tzatsikia (L, G*, A)
  • Kalkkunaa Tikka masala (M, G*, A)
  • napolin salamia tai chilikatkarapuja
  • Suklaavanukasta (L, G*, A)

Torstai 21.3.

  • Punajuuripihvejä (L, A) , Aurakastiketta (L, G*, A)
  • Makkaramix (L, A)
  • Nauta-juureskäristystä (M, G*, A)
  • oreganolla maustettua salaattijuustoa tai paahtopaistia
  • Pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa (myös gluteenittomana) (L)

Perjantai 22.3.

  • Kasvismunakasrullaa (L, A)
  • Koskenlaskijan uunilohta (L, G*, A)
  • Kinkku-pepperonipastavuokaa (L, G*, A)
  • kylmäsavutofua tai raejuustoa
  • Mansikkaista rahkakermahytelöä (L, G*)

(Veg) Vegaaninen (M) Maidoton (L) Laktoositon (VL) Vähälaktoosinen (G*) Gluteeniton, valmistettu tiloissa joissa käsitellään ko. allergeenia (A) Sis. allergeeneja. Sisältää jotain seuraavista allergeeneista: munat ja munatuotteet, maito ja maitotuotteet, äyriäiset, nilviäiset, kala, maapähkinät, seesami, soija, rikkidioksidi ja sulfiitit, pähkinät, gluteenia sisältävät viljat, selleri, sinappi ja lupiini.
(#) Kelan korkeakouluruokailusuosituksen mukainen

Ravintolapäällikkö

Tiina  Bask

Tiina Bask

Ravintolapäällikkö
0207702124

Anna meille palautetta

Kuulemme mielellämme mielipiteesi meistä, tuotteistamme sekä saamastasi palvelusta. Anna palautetta tai jätä kommenttisi oheisen linkin kautta.

Anna palautetta